Dedeman Tatil Çekilişi
-
Dün akşam bir bayan babamı aradı. Daha öncede biri arayıp tatil kazandığını müjdelemiş (!). Babam nereden çıktı falan deyince samsun makromarket yada bp den alışveriş yapmışsınız vs. gibi şeyler söylemiş. Akşam saat 9 da Büyük Samsun Otelinde bilgilendirme yapılacak eşli olarak sizi bekliyoruz gibi şeyler söylemişler. Önce olabilir diye düşündük çünkü alışveriş yaptığımız bi yerdi.
Makromarketi arayıp srdum böyle bir olay varmı diye, bizim ilgimiz yok pek çok müşterimiz arayıp sordular adımızı kullanan birileri var dediler. bende google amcaya bi danışalım dedim ve pek çok kişinin anı şekilde böyle çağırıldığını öğrendim . Sonuç olarak sizin de görüşlerinizi almak istiyorum. Dolandırıcılık olduğunu pek düşünmüyorum sonuçta isterseniz satın almazsınız ama böyle isim yapmış bir otelin böyle şeylerle uğraşmasını anlayamıyorum. bunlar da bir kaç link;
http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=dedeman%27dan%20bedava%20tatil%20kazand%C4%B1n%C4%B1z
-
verdiğin linkleri okudum, bence bulaşmaman gereken birşey bana çok saçma geldi kaldıki dedeman yerine tercih edilecek çok otel var.
-
Ben Antalyada duymuştum böyle bir olay. Sanırım reklam yapmak için çağırıp bişeyler anlattıktan sonra çekiliş yapıyorlar. Yeni bir reklam yöntemi diye düşündüm ben.
-
Böle milleti toplayıp bir ürünün reklamı ile ilgili konferans dinletiyolar sora o ürünü size satmaya çalışacaklar.
-
çok fazla turizm firması bu yönteme başvurmaya başladı. dolandırdıkları insanalrın haddi hesabı yok. kesinlikle güvenme.
benim ailemi de aradılar rose sa diye bi turizm şirketinden. internetten araştırdıktan sonra ucuz kurtuldular. milyarlarca lirasını dolandırıyorlar insanların.
bunların şerefini...
-
hocam annemle babamda 7-8 yıl önce çağrılmıştı bu dedemana..aynı hikayeydi.sonunda harbiden tatile gitmişlerdi bedava die hatırlıorum ama net hatırlayamıorum :) istersen yarın sorarım