Dedicated Domain Registar Tavsiyeleriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar,

1 ay içerisinde  3 tane domain adresim silindi registar servisler tarafından . Biri yabancı 2 si türk firmalardı .
    Hostların hepsi yabancı servis sağlayıcılardan alınmaydı.İllegal içerik barındırdığımdan dolayı kapandı domainlerimin içerlikleride şuydu.Facebook sistemi üzerine uğraşıyorum bilirsiniz otolike vs olayları .Kodu göstererekten alan adım kapatıldı.İşin yanında victimlerde gitti sıkıntı değil gerçi tekrardan kasılabilir fakat anlamadığım şey şu botların olduğu domaini değilde otolike kodlarının olduğu domaini kapatmış olmaları 1-2 kez mail atarak geri açtırdım fakat yoruldum artık her sabah böyle maille uyanmaya.Şimdi sizden istediğim de illegalitenin dibine vurabileceğim yerli yabancı domain registar aynı zamanda da dedicated tavsiyeleriniz.Ücret sıkıntı değil fakat şu merete artık sıkıntı çıkartsın istemiyorum kodları bile şifreledim mazeret gösterdiği kodları sonuç 0 bekliyorum tavsiyelerinizi.

Not : Şikayette vs oralı olmayacak aman banane ya diyip geçebilecek bi firma lazım , aynı işi yapan bebelerin sunucuları domainleri duruyor bizimkisi kapanıyor anlamadım gitti.Son olarak natro deneyeceğim bebelerin hepsi burda çünkü belki benimkinide kapatmazlar böyle bi şans artık.

Ignorance is bliss.
Toplam Hit: 621 Toplam Mesaj: 1