Deep Freez Nasıl Kırarım
-
beyler çok baktım foruma ama bulamadım kesin vardır ama özür annatırsanız sevinirim pls
-
forumu araştırırsan bulursun.şayet tek bilgisayardaysa yani cafe değilse/server-client.
dfadmin diye bi program vardı.server/client'li ise başka bir programdı ismini hatırlamıyorum.
-
biostan tarih ayarlarını baya bii ileri al ...
-
dep freeze nasıl kırılır öncelikle yapman gereken tek şey var çekici al eline monitore vur belki kırılır : ))
FORMU ARAŞTIR BURADA RESİMLİ OLARAK ANLATAN ARKADAŞLARIMIZ VAR
-
www.freewebtown.com/xXxXx buraya bi bak. başka forumlarda daha önce vermiştim. Buraya yeni üye oldum. bununla bütün deep freezeleri kırarsınız.
-
Al sana pro tam sürüm http://www.hemenpaylas.com/download/130321/DeepFreeze_5_1__1_.30_Pro_Full.exe.html
Emeğe Saygı
-
ya benmde deepfreeze ile ilgili bi problemim war. ben pc ye deepfreeze kurdum. kurulumdan snra restart atiyor. fakat daha snra pc acilmiyor. hosgeldiniz yazisindan sonra kendini tekrar restartliyor. ancak guvenli kip te aciliyor pc... delirecegim. sanirim hdd de bi sorun var. surekli bip bip diye sesler geliyor. muzik dinlerken yada film izlerken bip bip diye otuyor. we kitlenip kaliyor. daha sonra reset atiyorum. ve pc ye nerdeyse hergun format atip tekrar kuruyorum... sorun sizce nedir ? yardim ederseniz sewinirim.
-
Arkadaşlar bizim okulda hocada yükledi şifreyi kırdım ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum ben onu iptal edip nasıl ayarlarım tekrar...?
Toplam Hit: 4315 Toplam Mesaj: 8