Deep Freez Nasıl Kırarım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ekoroman
    ekoroman's avatar
    Erkek

beyler çok baktım foruma ama bulamadım kesin vardır ama özür annatırsanız sevinirim pls

Ben sana paralel sen bana paralel, paralel paralel paralelli, terelel terelel terelelli..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

forumu araştırırsan bulursun.şayet tek bilgisayardaysa yani cafe değilse/server-client.

dfadmin diye bi program vardı.server/client'li ise başka bir programdı ismini hatırlamıyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    biostan tarih ayarlarını baya bii ileri al ...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

dep freeze nasıl kırılır öncelikle yapman gereken tek şey var çekici al eline monitore vur belki kırılır : ))

FORMU ARAŞTIR BURADA RESİMLİ OLARAK ANLATAN ARKADAŞLARIMIZ VAR

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek
    www.freewebtown.com/xXxXx buraya bi bak. başka forumlarda daha önce vermiştim. Buraya yeni üye oldum. bununla bütün deep freezeleri kırarsınız.

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tako
    tako's avatar
    Erkek

Al sana pro tam sürüm http://www.hemenpaylas.com/download/130321/DeepFreeze_5_1__1_.30_Pro_Full.exe.html

Emeğe Saygı

THT sıkıysa yakala
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hypnotize
    Hypnotize's avatar
    Erkek
    ya benmde deepfreeze ile ilgili bi problemim war. ben pc ye deepfreeze kurdum. kurulumdan snra restart atiyor. fakat daha snra pc acilmiyor. hosgeldiniz yazisindan sonra kendini tekrar restartliyor. ancak guvenli kip te aciliyor pc... delirecegim. sanirim hdd de bi sorun var. surekli bip bip diye sesler geliyor. muzik dinlerken yada film izlerken bip bip diye otuyor. we kitlenip kaliyor. daha sonra reset atiyorum. ve pc ye nerdeyse hergun format atip tekrar kuruyorum... sorun sizce nedir ? yardim ederseniz sewinirim.

tamam peki hersey guzel yasamdaki gunler gecici dostlar neki hersey ayni umutsa yalan yani bitebilir yani gorebilir seni bugun allah yani dogabilir icinde melek yada seni gorebilir bu gece seytan yani dogabilir icinde iblis
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yilmaz
    yilmaz's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar bizim okulda hocada yükledi şifreyi kırdım ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum ben onu iptal edip nasıl ayarlarım tekrar...?
Toplam Hit: 4315 Toplam Mesaj: 8