folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Deep Freeze 5.30.020.1181 Silemiyorum!

Deep Freeze 5.30.020.1181 Silemiyorum!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anaconda
    anaconda's avatar
    Erkek
    Arkadaslar Deep Freeze 5.30.020.1181 Bilgisayarımdan Kaldıramıyorum Ne Yaptıysam Nafile Olmadı Bu Konu Hakkında Bilgi Sahibi Olan Varsa Yardım!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

hacı pek kullanmadım programı 10 dk falan test için kurdum..şey ayarı vardı şimdi..bu oturumdan sonraki oturumda deepfreezeyi etkinleştirme diye seçeneği vardı....ona tıkla...sonra bilgisayarı kapat yeniden başlat...ondan sonra setup(yüklediğin dosya) u kullanarak uninstal yapabilirsin...du bakim ayrıntılı yazım

BOOT  THAWED ...hani ctrl shift f6 ile program menüsü açılıyor ya orada 3 seçenek var sen boot thawed i seç...sonra bilgisayarı kapat yeniden aç.sonra kaldırabilirsin.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    space1356
    space1356's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

evet ya bende de var bu program kendi kendine sürekli şifrre değiştiriyomuş lütfen biri yarım etsin bendeki versiyonu V5.50

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    kendi kendine şifre değiştirmez siz şifreyi girip sonrada BOOT thawed die açın sonr silin...olmadı biostan tarihi ileri alın baya...süresi dolsun :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 2192 Toplam Mesaj: 4