Deep Freeze 6 Ezmek Öldürmek Yarlamak Her Şey : )
-
napcuk biz bu deep freeze 6 servisce den durduramıysun açılışta servis olarak açıyo çalıştığı için silemiyosun proğram filese teki boyutuna baktım 1.6 mb yükleme exe si 5 mb nasıl oluyo . demek başka yerlerde bişeler yapıyo napcuk bu deep freeze hata fln verdirebilirmiyiz bunun kökünü kurutmak istiyorum siz npabilirsiniz fikirler
-
imlana dikkat et ki wonderful diyarına yollanmayasın.
-
http://www.teorik.net/DeepUnfreezer1.6.rar
Kullanımı deep freeze gibidir. Onu çarpanlarına ayırmak için bire-birdir. Şifresini bilmesen dahi deep freeze iptal edebilirsin.
-
Silmek istiyorsan Durdur servislerini Sonra yeniden başlat ve Sil.
-
imlama dikat edicek zamanım olmuyo ne yazık int cafe den bağlanıyorum
1 services den durduramıyosun
2 regediten işlem yapmıyosun
3 deepfreeze1.6 dill 6 son sürümü net hiç bişe yok
4 kendini başlatmasını engeleyemiyosun
5 unistaall de edmiyosun eski sürümünde password fln sormadan unistall yapabiliyodun : ) benden
-
bide bu deepfreze ayarları bilgisyar kapanırken mi siliyo yoksa açılırken mi ?
-
azim ve hırsla a.g bu deep freeze satandart 6 nın güzel bi dökümanla anlatcam : )
-
hocam tuş bileşenleriyle sifre panelin gelmiyorsa ve sifreni bilmiyorsan yapacak bir sey yok. geliyorsa sifreni gir pasif hale getir.
kurdugun deep programını sakın silme.yedekle bir yere.pasif hale bununla getireceksin.eger sildiysen aynı sürümü yeniden yükle ve sonra sifreyi girdikten sonra pasiflestir.pasif hale geldikten sonra zaten tekrar programa tıkladıgın zaman uninstall secenegini göreceksin.eger bunlar da fayda etmiyorsa
belki deep in shareware dir.deneme sürümü olabilir.istersen bitmesini bekle,ki eger bekleyemem diyorsan son care formattır.bas formatı sadece c yi silmen yeterli olur.
bide evet pc yi kapatırken deep kuruldugu ilk hale pc yi alır otomatik olarak ayarları default ise eger.baslatınca deep i ilk kurdugun zamanki pc inde nasıl bir durum varsa yine aynı hali alır.yani herhangi bir degisiklige izin vermez.
biraz daha sorunlarını acık yazarsan daha cok yardımcı olabilirim.
bide arkadaslar demiş undeep kas diye.söylim hocam bi halta yaramaz undeep ler.sen dediklerimi yap. yine sorun olursa yaz buraya yardımcı olurum.
-
Cevap forumuda var.Biraz daha araştır bakalım.Olmadı dökümanını bekliyoruz.