Deep Freeze Hackliyoruz
-
Tamamen aLıntıdır.Forumda birçok kişinin sorduğunu görünce ekliyeyim dedim.Dediğim gibi alıntıdır.Arkadaşın teki türkçeye çevirmiş bende siteyi zip ledim.Gereken program da içinde .Hack zip olarak geçer ama ollydbg klasörüne açık halde.Sonra bana demeyin yaw bu hack.zip yok dosyada..
Bundan sonrada deep freezen in şifresini nasıL kırarız die de sormayın....Walla verildiyse kusuruma bakmayın.Son olarak internet cafe sahipleride kızmasın...Başka bişey kalmadı herhalde üstümden atacağım :D
Neyse herkese kolay gelsin.Dosyanın şifresi falan yok indirin.Şunuda söyliyeyim.Enson 5.30 versiyonuna kadar işe yarar....
Hade kolay geLsin...
http://rapidshare.de/files/5413665/deep_freeze_hack.rar.html
-
Demekki Lazım değilmiş kimseye bir daha şu deep freeze i nasıl açarız diyen olursa alnını karışlarım
-
Bana lazımdı valla böyle bişey. İyi oldu siteye koyduğun. Teşekkür ederim:D
-
Liquid bunu yazdı:
Demekki Lazım değilmiş kimseye bir daha şu deep freeze i nasıl açarız diyen olursa alnını karışlarım
ya sinir yapma yawwww!!!!bu arada yüklemedim de yakında lazım olcak kullanmka kolay mı??? -
bidebunu deneyin:))Kırmak için ctrl+alt+shift+F6 ya basınca çıkan pencerenin üst sol tarafta bir şifre gibi bişi var. Bunu kopyalayın. C: sürücüsündeki kurulu olan yerde ...admin gibi bi dosya var açın. enson sekmeyi tıklatıp ilk alana bu kopyaladığımız kodu yazıp butona basın. İşte çıkan şey geçici şifredir. Yani değişe bilir. Hakiki şifre değildir. Kolay gelsin
-
sağolun beyler
-
Way be... Ben bu siteyi kurarken bu kadar meşhur olacağını düşünmemiştim. isterseniz direk www.freewebtown.com/xXxXx adresinden dowload edebilirsiniz. Yeni sürümler için benim bu bilgileri aldığım sitedeki kodları kullanın. Hepinize kolay gelsin...
Toplam Hit: 2303 Toplam Mesaj: 7