Deep Freeze Hackliyoruz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

Tamamen aLıntıdır.Forumda birçok kişinin sorduğunu görünce ekliyeyim dedim.Dediğim gibi alıntıdır.Arkadaşın teki türkçeye çevirmiş bende siteyi zip ledim.Gereken program da içinde .Hack zip olarak geçer ama ollydbg klasörüne açık halde.Sonra bana demeyin yaw bu hack.zip yok dosyada..

Bundan sonrada deep freezen in şifresini nasıL kırarız die de sormayın....Walla verildiyse kusuruma bakmayın.Son olarak internet cafe sahipleride kızmasın...Başka bişey kalmadı herhalde üstümden atacağım :D

Neyse herkese kolay gelsin.Dosyanın şifresi falan yok indirin.Şunuda söyliyeyim.Enson 5.30 versiyonuna kadar işe yarar....

Hade kolay geLsin...

http://rapidshare.de/files/5413665/deep_freeze_hack.rar.html

İmzalamazsam ne olcak?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek
    Demekki Lazım değilmiş kimseye bir daha şu deep freeze i nasıl açarız diyen olursa alnını karışlarım

İmzalamazsam ne olcak?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTaLKoRSaN
    MeTaLKoRSaN's avatar
    Erkek
    Bana lazımdı valla böyle bişey. İyi oldu siteye koyduğun. Teşekkür ederim:D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    Liquid bunu yazdı:

Demekki Lazım değilmiş kimseye bir daha şu deep freeze i nasıl açarız diyen olursa alnını karışlarım

ya sinir yapma yawwww!!!!bu arada yüklemedim de yakında lazım olcak kullanmka kolay mı???

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tpyion
    tpyion's avatar
    Erkek
    bidebunu deneyin:))

Kırmak için ctrl+alt+shift+F6 ya basınca çıkan pencerenin üst sol tarafta bir şifre gibi bişi var. Bunu kopyalayın. C: sürücüsündeki kurulu olan yerde ...admin gibi bi dosya var açın. enson sekmeyi tıklatıp ilk alana bu kopyaladığımız kodu yazıp butona basın. İşte çıkan şey geçici şifredir. Yani değişe bilir. Hakiki şifre değildir. Kolay gelsin

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DoomsdayScreaM
    DoomsdayScreaM's avatar
    Erkek
    sağolun beyler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek
    Way be... Ben bu siteyi kurarken bu kadar meşhur olacağını düşünmemiştim. isterseniz direk www.freewebtown.com/xXxXx adresinden dowload edebilirsiniz. Yeni sürümler için benim bu bilgileri aldığım sitedeki kodları kullanın. Hepinize kolay gelsin...

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
Toplam Hit: 2303 Toplam Mesaj: 7