Deep Freeze İle İlgili:

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HackMan
    HackMan's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar benim makinama deep freeze kurulu daha doğrusu salak kardeşim kurdu... Şifresini bilmiyorum... Artı olarak deep freeze devre dışı üzerinde çarpı işareti yanıp sönüyor... Bu deep freeze pc den nasıl kaldırabilirim???

Sevmekten Korkmuyorum; Kitabını çalıştım... Başımdan geçmişi var; her cefaya alıştım...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Yukleme yaptigin setup u acacakin oradan uninstall secenegini sececeksin anca oyle kalkar...setup yoksa surumune bak programin internetten indrip calistir.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HackMan
    HackMan's avatar
    Erkek
    ComputerWolf eyw hoca allah razı olsun inş işe yarar...

Sevmekten Korkmuyorum; Kitabını çalıştım... Başımdan geçmişi var; her cefaya alıştım...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    dur biraz bekle bende nasıl kırılıcağını anlatan bir döküman var hemde tüm versiyonlarda çalışıyo ama biraz zor çünkü döküman teoriyi öğretiyo. biraz bekleyin.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HackMan
    HackMan's avatar
    Erkek
    Hoca ben indirdim deep freeze ama unistal dosyasını bulamadım... Setup var sadece???

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    http://rapidshare.de/files/28600887/deep_freeze.rar.html ahanda burda nsıl yapıldıgını anlatmış. yok ben böyle şeylerle ugrasmak istemiyom bana teori lazım değil diyosan şu url de tüm verisyonlar için deep unfreezer bulabilirsin : http://usuarios.arnet.com.ar/fliamarconato/pages/DeepUnfreezer1.6.exe

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    burda da nasıl uninstal yapılacagı yazmış : http://usuarios.arnet.com.ar/fliamarconato/pages/etutorial6.html

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HackMan
    HackMan's avatar
    Erkek
    VisualBoy kardeş sen beni anlamamışsın deepunfreeze evet devre dışı bırakıyor ama ben pc den silmek istiyorum bu yraq programı...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviBere
    MaviBere's avatar
    Erkek
    Hackman:
    eger su anda sag alt kosedeki ikonda carpı isareti varsa o undeepfreeze 1.6 ya ihtiyacin yok onlar aktif olan deepfreeze i deaktif yapar sen ise pc den kaldirmaya calisiosun.madem kardesin yuklemis sor ona nerden indirdiyse hangi versiyonsa bulun onu aynisinin setup ini indir pc ne,sonra tekrar kuruyomus gibi seceneklerde devam et kurulu deepfreeze in ustunde bunlari yaptiinda install yerine uninstall menusu gorunuyo zaten restart dan sonra goreceksin ki deepfreee falan kalmamis.

hız emniyettir...!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uGuR
    uGuR's avatar
    Erkek

Selam arkadaşlar deep freezenin şifresini unuttum a.k üstelik devre dışı'da değil:(  format atmaktan başka çarem yokmu? visualboy'un verdigi programı denedim olmadı:S

Toplam Hit: 1225 Toplam Mesaj: 10