folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Deep Freeze Şifresini Nasıl Öğrenebilirim

Deep Freeze Şifresini Nasıl Öğrenebilirim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere deepfreeze programındaki mevcut şifreyi öğrenmek istiyorum..

şifresini kırabiliyorum fakat öğrenemiyorum. bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere deepfreeze programındaki mevcut şifreyi öğrenmek istiyorum..

şifresini kırabiliyorum fakat öğrenemiyorum. bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?

kırabiliyorum derken?

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

benim bildiğim bu tarz şeyleri kıramazsın hocam :) sadece ilgili dosyayı bir şekilde pasif hale getiriyorsun/kullandığın yazılım getiriyor. Ama şifreyi çözemiyor.. Keza aynı şey windows passwordlar için de geçerli.  Sam uzantısı v.s. vardı karışık konular ama çözülebileceğini sanmıyorum..

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek

Şifreleme sisteminde bir açık varsa çözmesi kolaylaşır hatta bir kaç bin deneme ile bile çözülebilir. Ama sanmıyorum açığı vardır diye. Ancak şifre için brute force yapabilirsin.

Sadece bi imza..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ceoden
    Ceoden's avatar
    Erkek

Muhtemelen sen de bu anlatacağımı yapıyorsun çünkü ''kırmak'' dediğinden çıkardığım o, diğer yönden.. mevcut şifre nasıl bulunur ben de bilmiyorum ama max. 1 saat araştırmak sonuca götürür seni.
    CTRL+ALT+SHIFT+F6 yap çıkan pencerede deepfreeze'n sağ alttan versionunu öğren sonra Anti-DeepFreeze 1 - 7 arası V lerden uyanını indir, eğer 4-6 version ise indirdiğin dosyada ADF yazanı, version 7 ise ADF7 yi aç "Open New" ardından "Start" de gelen DF ekranına şifre girmeden "OK" de sonra yeni şifre atayabilirsin..

Ceoden tarafından 04/Eyl/15 12:55 tarihinde düzenlenmiştir

DBD 3docean.net/user/nokuf exarch.artstation.com Instagram.com/exarch.art
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

eğer V7 unfreezer varsa alabilir miyim ?

Hayırlısı...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

kırmak kelimesi farklı anlaşılmış kafama göre şifre ile değişim yapabilen programım var fakat öğrenirsem aynı şifreye sahip 100 pc var uğraşmamak için demiştim

Toplam Hit: 1265 Toplam Mesaj: 7
bilgisayar öğrenmek şifre deepfreeze