Deep Freeze Şifresini Nasıl Öğrenebilirim
-
arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere deepfreeze programındaki mevcut şifreyi öğrenmek istiyorum..
şifresini kırabiliyorum fakat öğrenemiyorum. bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?
-
yunusdogan bunu yazdı
arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere deepfreeze programındaki mevcut şifreyi öğrenmek istiyorum..
şifresini kırabiliyorum fakat öğrenemiyorum. bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?
kırabiliyorum derken?
-
benim bildiğim bu tarz şeyleri kıramazsın hocam :) sadece ilgili dosyayı bir şekilde pasif hale getiriyorsun/kullandığın yazılım getiriyor. Ama şifreyi çözemiyor.. Keza aynı şey windows passwordlar için de geçerli. Sam uzantısı v.s. vardı karışık konular ama çözülebileceğini sanmıyorum..
-
Şifreleme sisteminde bir açık varsa çözmesi kolaylaşır hatta bir kaç bin deneme ile bile çözülebilir. Ama sanmıyorum açığı vardır diye. Ancak şifre için brute force yapabilirsin.
-
Muhtemelen sen de bu anlatacağımı yapıyorsun çünkü ''kırmak'' dediğinden çıkardığım o, diğer yönden.. mevcut şifre nasıl bulunur ben de bilmiyorum ama max. 1 saat araştırmak sonuca götürür seni.
CTRL+ALT+SHIFT+F6 yap çıkan pencerede deepfreeze'n sağ alttan versionunu öğren sonra Anti-DeepFreeze 1 - 7 arası V lerden uyanını indir, eğer 4-6 version ise indirdiğin dosyada ADF yazanı, version 7 ise ADF7 yi aç "Open New" ardından "Start" de gelen DF ekranına şifre girmeden "OK" de sonra yeni şifre atayabilirsin..
Ceoden tarafından 04/Eyl/15 12:55 tarihinde düzenlenmiştir -
yunusdogan bunu yazdı
eğer V7 unfreezer varsa alabilir miyim ?
-
kırmak kelimesi farklı anlaşılmış kafama göre şifre ile değişim yapabilen programım var fakat öğrenirsem aynı şifreye sahip 100 pc var uğraşmamak için demiştim