Deep Freeze"İ Silmeyi Bilen?
-
Arkadaşlar deep freeze 5.50 diye bir program var çoğunuz biliyorsunuzdur
işte bu deep freeze i silmeyi bilen varsa lütfen sölesin yüklerken yanlış yükledim
sadece "d" yi işaretlemiştim oysa ben "d "ye yüklecek sanıyodum ve next next gittik sonra deneme yaptım bu deep freeze açıkken sadece "d"yi etkiliyo işte bu deep freeze silebilirmiyim baştan yüklücem(çok güsel yapmışlar herkese tavsiye ederim ama yüklerken dikkatli yükleyin)
-
arkadaşlarrrrrrrrrr deep freezee silemiyorummmm bilen varsa sölesinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
-
ctrl+shift+alt+f6 veya shift basılı tut görev çubuğundaki simge yi tıkla menü gelecektir
boot control deki boot thawed şeçeneğini seç yani 3 seçenek sonra bilgisayarı tekrar başlak
deep freeze nin setup dosyasını çalıştır orada uninstall seçeneği çıkmış olacaktır gerisini halledersin herhelde
-
deep frizi silmek için en güzel yol instalı çalıştırmak.install diyince eğer senin bilgisayarda deep friz kuruluysa orada uninstall seçeneği çıkıyor.oradan uninstal diyip kaldırabilirsin.biliyorum çünkü daha dün kaldırdım pc den.selamlar
-
bluewave bunu yazdı:
ctrl+shift+alt+f6 veya shift basılı tut görev çubuğundaki simge yi tıkla menü gelecektir
boot control deki boot thawed şeçeneğini seç yani 3 seçenek sonra bilgisayarı tekrar başlak
deep freeze nin setup dosyasını çalıştır orada uninstall seçeneği çıkmış olacaktır gerisini halledersin herhelde
mesajını cevap yazdıktan sonra gördüm sen zaten açıklamışsın neyse fazla bilgi göz çıkarmaz -
Tahribat Forum
Grafik & 3D Tasarım

deep freeze"i silmeyi bilen? ula bu kadar yalvarsan Sezen aksu gelirdi be tahri Key istiyoruz alt tarafı :((( başlığın Açıldıgı yere bakın ya..... Oldu Olucak işletim sistemlerine yazsaydın a.q...