folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Deep Freze De Sorun Yaşıyorum?

Deep Freze De Sorun Yaşıyorum?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Encoder
    Encoder's avatar
    Erkek

Arkadaşlar biliyorum bu konu daha önceden açıldı ama ben ilgilenmedim şimdi bende sorun var.herkezden özür dilerim öncelikle.
      ben deep freze yükledim ama açtığımda (ctrl+shift+alt+f6) şifre yazamıyom şifre değiştiremiyom deep freeze silemiyom da şimdi ne yaparsam yapayım kapatıp açınca hep aynı oluyo bu sorunu nasıl çözebilirim? cevap yazarsanız çok sevinirim ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Encoder
    Encoder's avatar
    Erkek
    ulen yuh yaw bir insan kulu cevap vermedi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

kardes  öncelikle defrze kacccccc?? çünkü bazı  modeleri   kendinden  şivreli? 

bazılarrında ise bos geciyorsunkaldırmaya gelince  ilk önce  programı devre dişi bırakacaksın

nasıl  mu?   boot frozenn var en allta onu tıkla  sonra bilgisayarı yeniden baslat   sonra programın exce sini çalıştır    ordan daremoved diyorsun  bu kadar  ha şivre olayına gelince eger girip unutmussan  programı kıracaksın baska   care yok

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Encoder
    Encoder's avatar
    Erkek
    arkdaşım ilgin için teşekkür ederim ama ben format attım yinede saolasın
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kirsehir
    kirsehir's avatar
    Erkek
    dostum selam yerni gördüm daha ne zaman yazdığınıda bilmiyorum hiç bişey yapamıyorsan sistemi geri al:) xp kullanıyorsan güvenli kipte bul ve sil program fileste unutma aradığın güç içinde:D)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kirsehir
    kirsehir's avatar
    Erkek
    şu allah avatarınıda kaldır adamım madem sevion git namazını kıl terbiyesizliğin alemi yok
Toplam Hit: 1002 Toplam Mesaj: 6