folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Deepfreez Hakkında Yardım Lütffen

Deepfreez Hakkında Yardım Lütffen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nikita
    nikita's avatar
    Erkek

Merhabalar 

Üzerinde Deepfreez 2000 kurulu bir makine açılıştan bir süre sonra mavi ekran hatası veriyor. Bende deepfreez'i kaldırarak sistem geri yükleme yapmak istiyorum ya da başlangıç programlarını kaldırarak hataya sebep olan programı bulmak istiyorum ancak deepfreezi kaldıramıyorum.

Güvenli modda deepfreez'i kaldırmanın yolunu bilenler yardımcı olur musunuz?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek
    nikita bunu yazdı:
    -----------------------------

Merhabalar 

Üzerinde Deepfreez 2000 kurulu bir makine açılıştan bir süre sonra mavi ekran hatası veriyor. Bende deepfreez'i kaldırarak sistem geri yükleme yapmak istiyorum ya da başlangıç programlarını kaldırarak hataya sebep olan programı bulmak istiyorum ancak deepfreezi kaldıramıyorum.

Güvenli modda deepfreez'i kaldırmanın yolunu bilenler yardımcı olur musunuz?

-----------------------------
    Selamlar, eğer mavi ekran hatası verene kadar yetişebilirsen, ctrl+shift+alt+f6 ile deep'in penceresini aç, şifreni gir, açılan ekrandan devre dışı bırakıp pc'yi restart et. eğer bu kadarına fırsat olmuyorsa veya şifreyi bilmiyorsan, Deep unfreezer diye bir program var, onu çalıştırıp hemen devredışı seçeneğini seçip yeniden başlat. eğer güvenli kipte açılıyorsa ve hala çalışıyorsa, bu her iki yöntemi orada da deneyebilirsin.

Twitter: @CanKirca
Toplam Hit: 869 Toplam Mesaj: 2