Deepfreeze 6 Kırıcı
-
arkadaşlar deepfreeze 6 şifresini unuttum ve kırmamlazım önereileceğiniz ve yralı bir program var mı ? Teşekkürler şimdiden
-
hocam msconfig den başlangıçtan kaldırarak düzelebilir. pc yi güvenli modda başlatarak yapabilirsin. denemedim sadece bir öneri. şifreyi kırmaz ama deep freeze de başlatmaz pc başlayınca.
-
hocam denedim o olmuyor çünki rene kardeşimizin dediği gibi mbr den başladığı için sorun yaratıyor. teşekkür ederim önerin için
-
deep freeze kaldırmak için deep unfreezer diye bir program var denedinmi ?
-
hocam 4.xxx lerde çalışıyor ama 6 da çalışmıyor 6 için başka prolar var sanırım
-
-
teşekkür ederim kardeşim umarım işe yarar
-
merak ettim işe yarıyor mu bunlar diger sürümlerdede işe yarıyor mu işe yararsa kafe yalan olur
önlem için ne yapomamı önerirsiniz
-
Hepsinde iş görür.
-
Foxxxxxx bunu yazdı:
-----------------------------merak ettim işe yarıyor mu bunlar diger sürümlerdede işe yarıyor mu işe yararsa kafe yalan olur
önlem için ne yapomamı önerirsiniz
-----------------------------Halen varmıdır bilmem ama lisenin son yıllarındayken (2004-2005) çocuk kartı diye geçerdi deepfreezin yaptığı işi yapardı tabi extra maliyet demek sen usb ler açıksa kapatabilirsin,pc yi kısıtlayabilirsin(windows üzerinden),downloadı engelleyebilirsin,virüs programı kurabilirsin(şifre koyarsın) o programı kurar onu da karantinaya alırsın o nedenle kuramaz çalıştıramaz :)) olmadı yakadığın olursa döver resmini çekersin ibret tablosu gibi asarsın o değil de birden bu işlerden uzaklaştığımı farkettim :)) ahh gençlik ateşi hepimiz neler yapmadık ki cafecilere :D