Deepfreeze Şifre Unuttum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Deepfreeze Standard 7.10.020.3176 

kullandıgım sürüm bu şifre sıfırlaycı falan lınklerı buldumda hep eski kırık linkler unfreezer dıye program buldum 6 dan sonra kırmıyor veya guncelını bulamadım kısacası elınde bu versıyonu kırabılcek programı olan varmı teşekkürler

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

benim bildiğim kırılmıyordu hocam şifre. Tek çare format diye hatırlıyordum internet kafe yıllarımdan. 

Cigu bigule :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

http://www.mediafire.com/download/qy58a616bc62qod/ANti+deepfreeze+1+to+7.rar

adf7.exe 7x olanları çözüyor hocam.

programı çalıştırıp gerçek deppfreze şifre ekranını açık bırakıp üstekki balonu tıkladıktan sonra boş şifreyeok diyeceksin.

dene bakalım.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Biosdan tarihi birkaç yil geriye almak işe yaşamıştı 6. Versiyonda 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

http://www.mediafire.com/download/qy58a616bc62qod/ANti+deepfreeze+1+to+7.rar

adf7.exe 7x olanları çözüyor hocam.

programı çalıştırıp gerçek deppfreze şifre ekranını açık bırakıp üstekki balonu tıkladıktan sonra boş şifreyeok diyeceksin.

dene bakalım.

bununla çözdüm eyvallah 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Toplam Hit: 2486 Toplam Mesaj: 5
deepfreeze