Değişen Ne?..
-
Yine bana ait, karanlık bir gecede başı boşken yazılmış bir kaç satır melankoli :) ..
Hatırlar mısın o günleri? Ne hayallerimiz vardı öyle değil mi? Düşünmeden yapamazdık ya birbirimizi. Sevgi tohumlarını ekiyorduk yüreğimize, mutlulukla..
Güzel sözlerle besliyorduk onları, koruyorduk canımız gibi. Yeşerecekti onlar daha, çiçek açacaktı...
Uyuşmuştuk birbirimize. Boşluğu doldurmuştuk yüreğimizdeki, karşılıklı.. Bağlanmıştık körü körüne.. Yanıldım belki de. Bu yalnızca benim için geçerliydi. En azından şimdilik..
Boş hayaller süslemekteydi zihnimi. Saflık.. Senin kadar olamamıştım ben.. Alışamamıştım hayata.. 'Takma' diyememiştim.. Boş verememiştim..
Ben, seven sevilir sanmıştım oysa ki. Görememiştim gerçekleri. Demişlerdi de inanmamıştım. Bulutlarda gezmekteydim çünkü..
Şimdi daha net aldatmacanın mozaikleri.. Dağıldıkça sis, aydınlanıyor sonbahar, kurtlar daha net seçiliyor..
Biri gider biri gelir mi demeli. Gelen gideni aratır belki.. Kolay mı bu kadar kestirip atmak, unutmak..
Peki, dediğin gibi olsun. Takmayacağım bundan sonra, gülüp geçeceğim. Üzmeyeceğim kendimi, bir hiç uğruna tüketmeyeceğim ömrümü, kalemimi..
-
Vay be aynı ben :|
4s kuralını öğrenmelisin kanka...