Değişik Bir Numaran Gelen Mesaj
-
Merhaba müridler değişik bir numaradan bana mesaj geliyor.
mesaj içeriği:
........ Facebook'ta arkadaşın olmak istiyor.Hemen katıl vya daha fazla bilgi al :fb.me diye bi link.Facebooktansa mesaj almayı durdurmak için stop yazıp yanıtla.
aynı bu şekilde bi mesaj geldi yazılış şekilleride aynı bu numara nedir:S bilen varmı ?
numara +18133847750
-
Facebook'a ait numara. Facebook hesabından giriş bildirimlerinin telefonuna gelmesini aktifleştirdin sanırım.
-
feyse numaranı girdin mi feys bilgilendir mesaji gönderiyor.. feys arayarlarına gir bak bir yoksa fatura fena girer.. feysin attığı her mesaj karşılığın da operatördeki ücret kadar giriyor.. bende kullandım farkedince kapattım :D
-
Sorun bu dedemin telefonu :D ama mesajda ismi geçen kişi beni gerçekten arkadaş olarak ekledi.bu numarayla ne alakası var anlamadım.
-
seagate189 bunu yazdı:
-----------------------------
Sorun bu dedemin telefonu :D ama mesajda ismi geçen kişi beni gerçekten arkadaş olarak ekledi.bu numarayla ne alakası var anlamadım.
Yahu hala mantığın yetmedi mi anlamaya. Facebook bilgilendirmek için sana o numara üzerinden mesaj yolluyor. -
dedenin telefonunu kendi face hesabına yazmışsın sonrada facebook sms bildirimlerini aktif hale getirmişsin
-
ya ben anlatamadım sanırım.şimdi benim o telefonla alakam yok ama beni ekliyen birinin ismi yazıyor.ben o numarayı facebooka felan eklemedim hiç alakası yok.benim bilgilerim ona neden gidiyor onu anlamadım.?
kontrol ediyorum öyle bi numara felan yok facebookta ama geliyor işte mesaj :D
-
SeRDaR bunu yazdı:
dedenin telefonunu kendi face hesabına yazmışsın sonrada facebook sms bildirimlerini aktif hale getirmişsin
-----------------------------ben facenin o özelliğini kullanıyorum sen mesajı cevaplamayınca kontor gitmiyor sadece bilgi geliyor ama bana bu numaradan değil 32 ile başlayan 6 haneli bi nodan geliyordu
beni iptal etti face gerekcesi ise 61 gündür gönderilen mesajları cevaplamdıgım için:D zarara girdiler pezolar :D