Değişik Bir Strateji

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thehunturk
    thehunturk's avatar
    Erkek

acigimizin adi== author.exe acigi..Unutmadan Windows 98 te işe yaramaz....:) Ve Windows tabanli sunumcularda işe yarar..

gecerli oldugu ISS 5.0 ....ıss 6.0 larda bazen bazen sansiniza kalmış..Hatta size şöle bir Noktada da deginmek istiyorum..Bu acik ile bazen adminin yoksunlugu ile webdomaininin içerigini dosyalari bile görebilirsiniz.....

Neyse bu ablanızı fazla yormayınız..

kısa yoldan hemen içerige geciyorum...İşlemleri sirasi ile yapınız...

BAŞLAT/CALİŞTİR/

Cikan kutuya= ((Kopyalayıp yapıstırın))

%WINDIR%\EXPLORER.EXE ,::{20D04FE0-3AEA-1069-A2D8-08002B30309D}\::{BDEADF00-C265-11d0-BCED-00A0C90AB50F}

olay şöle=exploer ile kendi serverimizden uzak erişim saglıyoruz.

sonra TAMAM diyoruz..Şimdi karsımıza WEB KLASÖRLERİ adli EXPLOER cikiyor.:):)

şimdi Boş sayfa üzerinde mausenin sag tusuna tıklayarak YENİ/WEB KLASÖRÜ diyoruz..

aaa gene karsimiza kücük bir pencere cıktı...:):)

Orada EKLENECEK KONUMU YAZIN denen yere www.wwww.com seklinde Linkimizi yazıyoruz..ve SONRAKİ diyoruz.Ama unutmadan ISS 5.0 olmasi lazım..egerki kabul görürse sonraki aşamaya geciyor...ve SON diyoruz..

son dedikten sonra ilk acilan WEB KLASÖRLERİ exploerinde o linkimiz mevcut bizi bekleyecek..Şimdi Linkin üzerine tıklayarak içeri girelim..Tıkladik ve linkin icindemiyiz.?

evet ise cevabiniz...Hemen kendimize iNdex hazirliyoruz.ve kopyalayıp buraya yapıştırıyoruz.

ve bölece baska yollarda da defacer etmiş oluyoruz:):)

Adsense Gelirli Siteler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cmforce
    cmforce's avatar
    Erkek
    öyle bi denedim bi kaç site üzerinde ama olmadı...neyse yinede sağol...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rawkmetal
    Rawkmetal's avatar
    Erkek

Yanlýþ Bilgi Vermeyelim

bu yol sadece Folder of web açýðý olan sitelerde iþe yarar

Açýk yolu : /_vti_bin/_vti_aut/author.exe HTTP/1.0

dosya yükleme patch : method=list+documents%3a4%2e0%2e2%2e4715&service% vs...

yeterince açýk sanýrým. Okedir :)

dünya yan geldi. dalganıza bakın...
Toplam Hit: 1846 Toplam Mesaj: 3