Degisik Kulturlerin Tanitimini Yapan Guzel Bir Belgesel ( SAMSARA )
-
Farkli kulturlere merak saldiysaniz, gerek dinleri, gerek bazi tarihi yerleri, gerekse gunumuze uzanan bazi bolumlerini iceren degisik bir yapit.
http://filmakinesi.org/samsara-hd-izle.html/2
Baslarda sikici geldi ama cok farkli seyler gosterildi.. Oyle anlar oluyor ki adamlarin cektigi cilelere bakiyorsun, gunluk 1 dolara sulfur cikariyorlar, hayatlarini riske atiyorlar ama birileri tembelliklerinden ya da is begenmemekten bunalima giriyorlar. Bazen hayatlarin ne kadar zor oldugunu bazen acimasiz oldugunu gorebiliyorsun.
Ben cok begendim bu belgeseli ve paylasmak istedim.. Turkiye'den de baya kesitler var (tarihi olarak).. gorsel bir solen sizi bekliyor

unbalanced tarafından 10/May/16 19:42 tarihinde düzenlenmiştir -
bu yapımın ya birincisi var yada bu birincisi ikincisi var.
2013de izlemiştim güzeldi.
sonunda o el işi göz nurunu dağıtmaları beni üzmüştü.
müzikleri olsun görseli olsun güzeldi.
ama bu tutup internetten izlenicek birşey değil.
mümkünse en kaliteli halini indirip büyük tv de bakıcaksınki anlamı olsun
-
Şu günlük, saatlik 1 dolara falan çalışanlar var ya, onlar o parayı harcarken de 1 dolar gibi mi harcıyor? Normal şartlar altında günlük 1 dolara çalışan herhangi biri çalışmaz, çünkü çalışıp enerji harcarsa daha da aç kalır. Yani senelerdir anlayamadım gitti şu 1 dolara çalışma olayını. Kendi kuruna çevirdiğinde maaşı normal maaş seviyesinin binde biri olmamalı..
Neyse, güzel paylaşıma benziyor, izlicem :)
-
patates bunu yazdı
bu yapımın ya birincisi var yada bu birincisi ikincisi var.
2013de izlemiştim güzeldi.
sonunda o el işi göz nurunu dağıtmaları beni üzmüştü.
müzikleri olsun görseli olsun güzeldi.
ama bu tutup internetten izlenicek birşey değil.
mümkünse en kaliteli halini indirip büyük tv de bakıcaksınki anlamı olsun
Baraka İlki Afişte Yazıyor İzlemek Lazım..
-
noname bunu yazdı
Şu günlük, saatlik 1 dolara falan çalışanlar var ya, onlar o parayı harcarken de 1 dolar gibi mi harcıyor? Normal şartlar altında günlük 1 dolara çalışan herhangi biri çalışmaz, çünkü çalışıp enerji harcarsa daha da aç kalır. Yani senelerdir anlayamadım gitti şu 1 dolara çalışma olayını. Kendi kuruna çevirdiğinde maaşı normal maaş seviyesinin binde biri olmamalı..
Neyse, güzel paylaşıma benziyor, izlicem :)
hocam elbette oyle ama sunu goz ardi etmen lazim, bu adamlar o kadar agir ve tehlikeli is karsiligi aldigi paralar ne derece yeterli ve hak ettikleri bu mu? Neyse konu bu degil ..