Değişik Lensler
-
http://www.pimpindeals.com/?product=Crazy%20Lenses%20%AE
bu linkteki lenslerden türkiyede nerede bulabilirim bilen var mı :|
özellikle şu yeşil olanı > http://www.pimpindeals.com/images/648604.gif
teşekkürler.
-
fiko gop meydana şafaktan yukarı doğru giderken antepli oğlunun karşısında küçük bir gözlükçü var :D 2 sene önce oralarda çay dağıtıyordum.Oktay abi bakıyorsa o ayarlar bana gösterıyordu bu tür şeyler :D ama çok para istiyor ibnetor solim (:
-
abi bildigim kadarıyla doktor tavsiyesiyle lens kullanmak gerekiyomuş.Bazı lensler ters tepki yapabiliyomus.
Sonra bi sorun cıkmasında.
-
DarkF4Te bunu yazdı:
-----------------------------fiko gop meydana şafaktan yukarı doğru giderken antepli oğlunun karşısında küçük bir gözlükçü var :D 2 sene önce oralarda çay dağıtıyordum.Oktay abi bakıyorsa o ayarlar bana gösterıyordu bu tür şeyler :D ama çok para istiyor ibnetor solim (:
-----------------------------
bi gün gideriz oraya olmazsa seninle :D
@sirfaksu
alırken danısıcaz hocam gözlerimdn olmim bi de :D
-
sirfaksu bunu yazdı:
-----------------------------abi bildigim kadarıyla doktor tavsiyesiyle lens kullanmak gerekiyomuş.Bazı lensler ters tepki yapabiliyomus.
-----------------------------bende kullanıyom her göz lensi kabul etmeyeiliyo doktor tavsiyesi olmadan kullanma
-
şimdi lens dedigin nedirki ben senin için.... dicem olmucak nese :D güsel lenslermiş walla her durumda lasım oluo :D
-
dengesiz bunu yazdı:
sirfaksu bunu yazdı:
-----------------------------abi bildigim kadarıyla doktor tavsiyesiyle lens kullanmak gerekiyomuş.Bazı lensler ters tepki yapabiliyomus.
-----------------------------bende kullanıyom her göz lensi kabul etmeyeiliyo doktor tavsiyesi olmadan kullanma
bi ara cok araştırmıştım. bakımı kullanımı flan die. doktora da ugrarız zaten de :D bu tür lensler kolay bulunmuyo sorun orda :S
-
bunlar cok felaket gozukuyo ya
-
Valira bunu yazdı:
bunlar cok felaket gozukuyo ya
-----------------------------evet özellikle o green dollar acaip hoşuma gitti :S bulabilirim inş.