Değişik Root İsteyen Uygulamalar (İstek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek

Geçen konusu açıldı bugün sonunda becerdim root atmayı şöyle keyfini çıkarayım diyorum (3 saat uğraştığıma değsin istiyorum) var mıdır böyle eğlenceli veya çok iyi uygulamadır dediğiniz ??

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

3 saat neden uğraştın merak ettim ? Altı üstü sistem dosyalarına erişim için izin alıyorsun işletim sisteminden ? 

------------------------------------

Adaway :

Ad-blocker. Reklamları direk host doyasından engeller. Uygulama içi ve site reklamlarını yok eder :

https://cloud.mail.ru/public/Cjah/z5rChqWe2

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

3 saat neden uğraştın merak ettim ? Altı üstü sistem dosyalarına erişim için izin alıyorsun işletim sisteminden ? 

------------------------------------

Adaway :

Ad-blocker. Reklamları direk host doyasından engeller. Uygulama içi ve site reklamlarını yok eder :

https://cloud.mail.ru/public/Cjah/z5rChqWe2

Zte blade 3 diğer bir deyişle avea in touch 2 bir ton program kurmam gerekti çok zorladı ek olarak indiriyorum apk yi fakat kurmaya çalışınca paket ayrıştırılamadı diyor 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek

hayırlı olsun :) hızlandımı tökez 

No way out
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GokhaN
    GokhaN's avatar
    Erkek

wpa wps tester var hocam ağ kırmak için kullanıyorum wifi kill var oda netcut yapıyor şimdi xposed a girsem işin içinden çıkamam reklam engelleyicisi olarak AdAway 

kıl olan yer kaşınır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek
    GokhaN bunu yazdı

wpa wps tester var hocam ağ kırmak için kullanıyorum wifi kill var oda netcut yapıyor şimdi xposed a girsem işin içinden çıkamam reklam engelleyicisi olarak AdAway 

Var mıdır hocam wpa wps tester ve wifi kill linki 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GokhaN
    GokhaN's avatar
    Erkek
    TheAvenqer bunu yazdı
    GokhaN bunu yazdı

Var mıdır hocam wpa wps tester ve wifi kill linki 

hocam google dan aratırsan çok rahat bulursun Blackmart yüklersen ordan da çekebilirsin ben ordan indiriyorum buyrun link 

wifi kill https://www.fullprogramlarindir.com/wifikill-pro-apk-full-v2-3-2-wifi-kisitlama.html

wpa wps tester google play store da mevcut hocam 

kıl olan yer kaşınır
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ha o zaman Allah sabır versin. Sen hurdayı rootlamışsın. :)

Xposed kur ardından Gravitybox tweakını yükle telefonun her yerine müdahale edebilirsin.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

bende arıyorum wıfı hack vs varmıs sanırım backtracktakı gıbı 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 1132 Toplam Mesaj: 9
root