Değişik Şeyler Yapıcam
-
arkadaşlar bu benim başıma sık sık gelen bir olay eminim size de geliyodur.İstemedeiğiniz bir yere gittiniz gittiğiz yerde pc yok internet cafe yok kız mız işlerine girmek istemiosunuz.Sorum şu :
Evdeki aletler tel kablo pil kimyasallar falan kullanarak ne kadar manyak şeler yapabilirsiniz yada neler yaparsınız?
örnek olarak istediğinde şarteli attırma, tuvalet gözetleme sistemi, telefonu bozmak vb.
-
geçen yaz abimle birlikte apartmanın girişini gözetlemek için web-cam i kullanmıştık deli bişeydi a.q :D webcami 37 ekran bi tv ye bağlamıştık fakat kayıt yapmayı başaramamıştık a.q :D başarırdık da para yokdu :p:p
-
böle apartman değil iki katlı dublex çatısı olan bi ev
-
anubisx bunu yazdı:
-----------------------------
böle apartman değil iki katlı dublex çatısı olan bi ev
aga aynı bizim ev işte apartman dedigim a.q :D dıstan merdivenli dublex mustakil anlıcagın ama abim yaptı ben bakmıştım a.q fakat deli bişeydi sokaktan geçen herezi görebiliyorduk ayrıca girişi görüyorduk...ama zahmetli olmustu baya abim gelsin sorarım yapılışını yazarım tbt'De :d -
2 tane teli çıplak elle prize sok, bak nasıl şarteller atıyo ;)
-
Athzai_Khaine bunu yazdı:
2 tane teli çıplak elle prize sok, bak nasıl şarteller atıyo ;)
sen deliisn a.q :D -
manyak dedim de o kadar da demedim :D böle faz maz olayları değişik seyler yapmak istioz
-
ufakken knexlerden kol yapıyodum iplerle bağlıyodum çok güzel oluyodu hey gidi günler hey:)
-
ben patayıcılarla ilgileniyorm daha çok böle kağıttan uçaklara bağlayıp atardım çok hoş olurdu
ama şu an istediğim elektronik anlamda deli şeyler telefonu kesmek elektriiiiiiik kesmek gibi.
-
Biraz paraya kıy, böcek yaparsın. Sonra bunu çeşitli alanlarda kullanabilirsin :)
-
abü simdi ne dersek diyelim o anki ruh halina göre insan kesin bisey buluyo.kendimden biliyorum.en kötü ihtimal 31 çekersin ...