Deh$Et Bi Oyun (Tremulous)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

pc_worm: Her türlü istek ve paylaşımlarınızı, Dosya Paylaşım / Download Bölümüne açın.

Oyunun ismini daha önce duyan varmı bilmiyorum ama oyun hakkında söylenenler şunlar...

“The best free software game ever”
    -NewsForge.com

“Tremulous is a godsend”
    -ModDB.com

“Tremulous is well on its way to becoming an opensource legend”
    -GameSpy.com

"Mmm boy this game has got it going on”
    -Consolevania - Independent's Day episode

İçinizi şimdiden bir merak sardığına eminim :) acaba türü ne ? kaç mb? crak mırak derdi warmı? eğlencelimi??? Öncelikle söyleyeyim tremulous takım merkezli, RTS özellikleri de taşıyan açık kaynak kodlu bir oyun.

Oyuncular iki farklı özel ırk var; uzaylılar ve insanlar. İki takımın oyuncuları da tıpkı bir strateji oyununda olduğu gibi inşaa yeteneklerine sahip. İnşa yeteneği de oyuna "spawning" olayını getiriyor tabiki, ayrıca savunma ve saldırı taktiklerini de belirlemede oldukça etken. Eğer oyun süresince inşaatçılar sürekli "spawn" binalarını destekleyip korumazsa oyuncular öldüklerinde tekrar doğamıyor. Diğer binalar ise otomatik defans, iyileştirme binaları ve daha fazlası...

Oyuncu gelişimi ise ırkınıza göre değişiyor. İnsan ırkı, uzaylı öldürdükçe kredi kazanıyor ve bu kredilerle silah, kalkan, jetpack gibi parçalar satın alınabiliyor (Armoury). Uzaylılarda ise durum biraz daha farklı. İnsan öldürdükçe böceğimsi bişi olarak başladığınız savaş hayatına korkunç canavarlara evrimleşerek korku salabiliyorsunuz. Daha çok öldürme daha çok güç ve baskı anlamına geliyor yani.

Oyunun genel amacı ise karşı tarafın takımını elemine etmek. Sadece oyuncuları değil binalarını da yıkmalısınız.

Player advancement is different depending on which team you are on. As a human, players are rewarded with credits for each alien kill. These credits may be used to purchase new weapons and upgrades from the "Armoury". The alien team advances quite differently. Upon killing a human foe, the alien is able to evolve into a new class. The more kills gained the more powerful the classes available.

Oyunu çok güzel bir video

http://www.youtube.com/watch?v=aQKKrrNB_8I

Z-CHAN incelemeyi yeterli bulmadıysanız iki farklı alternatif

http://www.pardus-oyun.org/tremulous/

http://cekirdek.uludag.org.tr/~meren/blog/?file=Tremulous.txt

Sistem özellikleri hakkında söyleyebileceğim ise şu: 2000mhz 256 rm ile çok rahat oynuyorum takılmasız. tabi xp performansı ile pardus performansım arasında çoq fark war pardusta sistem performansını 2ye katladım diyebilirm.

Download

Win:   http://prdownloads.sourceforge.net/tremulous/tremulous-1.1.0-installer.exe?download

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    cacık olmaz git kabus 22 oyna
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    atzai vidyoyu izledinmi? izlemediysen boq atma. izlediysen de parazit yapma :)

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    kaç mb sadece pardus için mi? deb paketi varmı?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rbtx
    rbtx's avatar
    Erkek
    indirdim 20dk oynadım sonra sildim gereksiz saçma sapan bir oyun hiç beğenmedim pixellerle mücadele ediyorsun uzaylı olursan zaten ne yaptığını anlaman zaman alıyor insan olmadınmı gelişmen zor iş görüntü boktan gerçi 99mblik oyundan ne beklenir knight  oynasan daha zevk alabilirsin benim notum 2 civarı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek

Z-CHAN bunu yazdı:
    -----------------------------
    atzai vidyoyu izledinmi? izlemediysen boq atma. izlediysen de parazit yapma :)

bi kısmını izledim böcekler sağa sola koşturuyodu .D, kısacası Allahın cezası me'meretsiz bir oyun ;)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek
    Hoca gelin Battlefield 2'ye :D clanimizda var :D aa ayip edionuz haa :D

I find your lack of faith disturbing.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    rbtx in yorumundan sonra hiç şevkim kalmadı tmm indirmeyin silin konuyu bu arada pardus depoda var oyun soran ark için

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Bu tremulous bende yüklü duruyo 1 aydır,ne işe yarar,nası oynanır hiç bilmiyom :D

:)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek

Hacilar yha Linux icin bir multiplayer oyun vardi boyle Quake'nin aynisi gibiydi uzayli (alien) fln oluoduk onun ismi neydi hatirlayan var mi :'( arastirdim bulamadim :'(

hatta serverleri hem windowz hem linux kurabilioduk yuklicem adini unuttum iyimi :D 

I find your lack of faith disturbing.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    Z-CHAN bunu yazdı:
    rbtx in yorumundan sonra hiç şevkim kalmadı tmm indirmeyin silin konuyu bu arada pardus depoda var oyun soran ark için
    dedim ben sana cacık olmaz die
Toplam Hit: 1368 Toplam Mesaj: 11