folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Dehşet Bi Program(Driver Scanner+Key)

Dehşet Bi Program(Driver Scanner+Key)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gizli-kod
    gizli-kod's avatar
    Erkek

arkadaşlar bu program pc nizde eksik olan driverleri bulup onları zahmetsizce indirmenize olanak veriyor

http://rapidshare.com/files/258587043/Driver_Scanner_2009_2.0.0.26.rar.html

no sex no hayat
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

bu tarz programlardan çalışanı hiç görmedim valla :) deneyip çalıştırdın mı acaba?

Teşekkürler

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

legion_of_doom un dedigi gibi hicbirisi tam calismiyor. bi defasinda bayaa bi zor durumda birakisti beni,

onemli birinin eski model bi dizustu pc sini bu sekilde suruculerini yedekleyip sistemi kurup yedeklerden suruculeri yuklemeye calistigimda hata almistim.

ana kartin modelini bulup tek tek suruculeri indirip halletmistim. bi daha da kullanmadim. 

o yuzden cok ta dehset bi program degil.

onun yerine ana kartin modelini chipsetini vs gosteren programlar kullanin uretici firmadan suruculerini indirin daha saglikli olur

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

valla en baba proğram driver magician yanınızda çeşidi bol bulundurun :)

driver genius ile ses kartını indiriyorum driver magician ilede normal diğer driverleri indiriyorum bazen bazı driverleri bulamoyor o zamanda iş başa düşüyür tabi.

yanlız bu verdiğin proğram fazla iş görmüyor basit driverleri bulabiliyor

size tavsiyem driver packlı bir xp bulun basın formatı eksikleride bu proğramlar ile arayın ben teknik serviste hep öyle yapıyorum hiçde uğraştırmıyor :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    buzul seni yıllardır tanırım, şu programa proğram demeyi bırakamadın bi türlü :)

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gizli-kod
    gizli-kod's avatar
    Erkek
    arkdaşlar program bende çalıştı ama her sistemde çalışır mı bilmem

no sex no hayat
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

legion_of_doom bunu yazdı:
    -----------------------------
    buzul seni yıllardır tanırım, şu programa proğram demeyi bırakamadın bi türlü :)
    -----------------------------
    hep bizmi gavurlaşacağız birazda gavurlar Türkçeleşsin :D

şaka bir yana harbiden sen diyince dikkatimi çekti ğ ile yazıyormuşum hep olsun doğrusu bu siz yanlış yazıyrsunuz :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek

Kaç kere denedim bu driver bulma programlarını çalışmamıştı ama buzul'un söylediği programın son sürümünü buldum+cracklı valla çalıştı.Kullanmak isteyenler için link vereyim arkdaşlar

http://rapidshare.com/files/259045308/Driver_Magician__v3.45.WinAll.Cracked_.rar

Toplam Hit: 2004 Toplam Mesaj: 8