Dehşet Bi Program(Driver Scanner+Key)
-
arkadaşlar bu program pc nizde eksik olan driverleri bulup onları zahmetsizce indirmenize olanak veriyor
http://rapidshare.com/files/258587043/Driver_Scanner_2009_2.0.0.26.rar.html
-
bu tarz programlardan çalışanı hiç görmedim valla :) deneyip çalıştırdın mı acaba?
Teşekkürler
-
legion_of_doom un dedigi gibi hicbirisi tam calismiyor. bi defasinda bayaa bi zor durumda birakisti beni,
onemli birinin eski model bi dizustu pc sini bu sekilde suruculerini yedekleyip sistemi kurup yedeklerden suruculeri yuklemeye calistigimda hata almistim.
ana kartin modelini bulup tek tek suruculeri indirip halletmistim. bi daha da kullanmadim.
o yuzden cok ta dehset bi program degil.
onun yerine ana kartin modelini chipsetini vs gosteren programlar kullanin uretici firmadan suruculerini indirin daha saglikli olur
-
valla en baba proğram driver magician yanınızda çeşidi bol bulundurun :)
driver genius ile ses kartını indiriyorum driver magician ilede normal diğer driverleri indiriyorum bazen bazı driverleri bulamoyor o zamanda iş başa düşüyür tabi.
yanlız bu verdiğin proğram fazla iş görmüyor basit driverleri bulabiliyor
size tavsiyem driver packlı bir xp bulun basın formatı eksikleride bu proğramlar ile arayın ben teknik serviste hep öyle yapıyorum hiçde uğraştırmıyor :)
-
buzul seni yıllardır tanırım, şu programa proğram demeyi bırakamadın bi türlü :)
-
arkdaşlar program bende çalıştı ama her sistemde çalışır mı bilmem
-
legion_of_doom bunu yazdı:
-----------------------------
buzul seni yıllardır tanırım, şu programa proğram demeyi bırakamadın bi türlü :)
-----------------------------
hep bizmi gavurlaşacağız birazda gavurlar Türkçeleşsin :Dşaka bir yana harbiden sen diyince dikkatimi çekti ğ ile yazıyormuşum hep olsun doğrusu bu siz yanlış yazıyrsunuz :D
-
Kaç kere denedim bu driver bulma programlarını çalışmamıştı ama buzul'un söylediği programın son sürümünü buldum+cracklı valla çalıştı.Kullanmak isteyenler için link vereyim arkdaşlar
http://rapidshare.com/files/259045308/Driver_Magician__v3.45.WinAll.Cracked_.rar