Dehşet Bir Komplo Teorisi
-
İngilterede çalışan arkadaşlarım var orda yaşayan yakın bir dostum devletle alakalı bir iş için sağlık raporu alması gerekli imiş tepeden tırnağa muayane olmuş sonuç olarak arkadaşda gizli sarılık türü bir hastalık çıkmış tabi adam çok şaşırmış kendisi çok sağlıklı sonra diğer arkadaşlardanda aynı haberi almış muayene giren türklerin % 75 ne bu teşis konmuş tabi benim dostumun kafasına takılmış bu olay (araştırmacı bir kişiliktir) hastalık çıkmayan türkler doğma büyüme ingiltereliler hastalık çıkanlar ise göç edenler... bununlada klmayıp araştırmasını yoğunlaştırmış ve sonuc şu hani çocukken okula gelirler zorla aşı yaparlardı ya o aşılardan biri vücudun bağışıklık kazanması için yapılan sarılık aşısı yani pasif olarak vucuda enjekde edilen sarılık mikropları...
komplo teorisi ise şurda malum o aşıları zorla yaparlar hatta ben kaçmıştım aileme haber verdiler zorla okula getirtirip aşı yapmışlardı :) yani kaçışınız yok o zıkkımdan güya sağlık için düşünüyorumki bunların arkasında gizli bir dünya gücümü var türk halkına zorla bu mikrobu sağlıklı yaşam maskesi altında enjekte ettiler ve hepimizi hasta ettiler ve malum dünyada en az yaşayan ülke biziz ortalama 65 yıl sonra herkes mefta . yani bilmeden çocuklarımıza bu mikrobu kendi ellerimizlemi aşılıyoruz ve her türkün ömürlerinden sağlıklarını biz kendi ellerimizle çalıyoruz.
biraz paronoya oldu ama adı üzerinde teori sizinde düşüncelerinizi öğrenmek istedim
-
haftaya bu kurgu uzerine film cekimlerini baslatiyorum..
dunu/bugunu/yarini olmak uzere tum analiz ilgili bilim adamlarindan olusan heyetin gecerlilik raporu ile saglik bakanligi tarafindan onaylanip, uygulamaya konuluyor. bu denetimin basindakiler bizim insanlarimiz olsada mevzu insanoglu oldugu surece suprizlere acik olmaliyiz, hersey olabilir.
-
Yok Devenin Spor Ayakkabısının Bağcıkları .
Benim Babam Doktor Annem Ebe . Madem Zararlıydı Bana Nie Yaptırdılar ?
-
herkes herseyi bilemez ki; bu hersey gibi birseyde degil.
-
AzoPelo bunu yazdı:
-----------------------------Yok Devenin Spor Ayakkabısının Bağcıkları .
Benim Babam Doktor Annem Ebe . Madem Zararlıydı Bana Nie Yaptırdılar ?
-----------------------------
sana geçmişde yaşanan öyle teorileri isbat ederimki o zaman anlarsın spor ayakabının bağcıklarınıbu arada annen veya babanın sağlık mensubu olması önemli değil zaten bilinen bişey olsa kimse yaptırmaz ama bu aşının tam olarak neye yaradığını ve neden yurt dışında kullanılmadığını ve neden yurt dışındaki taramalarda mikrop oarak görüldüğünü annene veya babana bi sorsana bizide ferahlatırsın belki mantıklı cevaplarınla
-
Peder gelsin akşam sorarım da hajı çok şişirme geldi bana bea :/
-
abi adamı niye kıllandırıyosunuz yyaa :| akşama bu olayı çözüme kawuşturalım yoksa hastaneye gidecektim ztn bunun içinde bi test yaptırırım :|