Dejavu
-
Anlıyordum, herşey koca bir rüyaydı...
Sevmeyi unutmuş olmalıyım. Kapımı kimse çalmıyor. Sadece içiyorum ve ağlıyorum. Günlerce uyumadım. Hep hamburger yedim. Bol mayonezli ve çift burgerli. İçki ayrımı yapmayı sevmiyorum. Sevmiyorum demeyi özlemişim. Sevginin ne olduğunu hiç öğrenmedim. Unutmak için zorladım beynimi. Odamın duvarlarını süsleyen intikam yeminlerini tırnaklarımla kazıdım. Ben intikamımı aldım. Önce kendimden. Çünkü ilk kendimi sevmeyi bıraktım.
Yaşamalımıyım bilmiyorum. ölürsem de çok birşey değişmeyecek. Bir gece sokağa çıktım. Her yer pislik kokuyor. Sırf bu kadar kirlendikleri için insanlardan iğreniyorum.Sokaklar yaşayan cesetlerle dolu. Müptelalar, fahişeler ve evliler. Hepsi aynı bok. Bir kadını düzenli düzmek için atılan imzadan ibaret evlilik. Gerisi laf kalabalığı. Doğan piçlerin, piçliğini engellemenin tek resmi yolu. En büyük pezevenk devlettir. Her düğün salonunun girişinde vizite ücreti alır. Benim bir kadınım yok. Olmadı ve olamayacak. Çünkü hiç bir kadının erkeği olamayacak haldeyim. Herşeye ve herkese yalan söyledim. Bu benim tek işim. Önce kendimi kandırdım.
Biraz votka ve kadın kokusuna herkesi öldürebilirim. Dünyayı toplu iğneye geçirirdim. Ben kazıklı Voyvodayım. Alpamis Tapınağı kadar dinginim. Ama bekaretini İsa'ya saklayamayan rahibe kadar da günahkar. Adem'e elmayı ben yedirdim. İblis diğer adım. Çok okudum, herkese yetecek kadar. 4 kitabı da ben yazdım, ilk ben çiğnedim...
Konuşmak istiyorum. Kim olursa. Sesimi duyacak birine ihtiyacım var. Belki bir mektup arkadaşı bulmalıyım. Ama; neyse, boşver! Zaten iyi bir fikir değildi. Evden kaçtığımda martılarla arkadaş oldum. Üstüm deniz kokuyordu. Bazen bir balık olmalıyım dedim kendime. En azından çabucak unuturum. Martılara yem olaya bile razıyım. Martılarla olan bu arkadaşlığımız bir kaç gün sürdü. Ben arkadaşlarını yiyen bir yamyamdım. Hepsi bu.
Düşünceler uçuşuyor zihnimin içinde. Kendimi düşünmekten alamıyorum. Hayata anlam çabası yükleme aptallığından sıkıldım. Bütün türlerini denedim uyuşturucunun. Zevk alamadım. Gitmemi engelleyecekti, bende bıraktım. Aşk ve koko. Hepsi aynı. Birini damardan aldım diğerini ise içimde hissettim. Altın vuruş yapmayı denedim. Bir kıza aşık oldum. 3.gün terkedildim. Kadınlardan nefret ediyorum. Benim gibi bir canavarı doğurduğu için annemi öldürmek istiyorum, babamı öldürdüm zaten. Nefes alırken gördüğü son yüzün bana ait olmasını istedim sadece. Verdiği son nefesi hayal ederek gözlerimi kapatıyorum. Eğer Tanrı huzur diye birşeyi yaratmışsa; işte tamda bu olmalı.
Koca bir ev beliriyor gözlerimin önünde. Balkonunda ki hamakta sallanıyorum. Eğer beni dizlerinde sallayarak tiksindirmeselerdi uyumaktan, İsrafil sûra üfleyene kadar uyurdum ama şimdi göz kapaklarıma bile söz geçiremiyorum. Dünyanın dönme sesini duyuyorum yastığa başıma koyduğumda. Küçük çocuklar var benim o kısa uykularımda ki rüyalarımda. Onlara öldürmeyi siz öğrettiniz. Onlar sizin piçleriniz.
Herşey kocaman bir illizyon. Tanrı en büyük sihirbaz. Hepimiz şapkasından çıkardığı tavşanlarız!
Anlıyorum, herşey koca bir rüya. Başka birşey değil. Ne zaman uyanırız bilmiyorum...
http://www.facebook.com/pages/Yeralt%C4%B1-Edebiyat%C4%B1n%C4%B1n-Mabedi-depresifkalemcom/168555826514758
-
Güzel olmuş