Dell 1300 Format Atmak İstiyorum Ama Nasıl?
-
Dell 1300 laptop var elimde bu alete format atmak istiyorum içinde xp yüklü yine xp yüklüycem fakat hiç laptopa format atmadım ve bu alete format atmak farklıymış nasıl yapıcam bilen müritler varsa yardım etsin
-
ilk ömce driverlarını temin et sonra kardeşim. format cd sini tak formatla. söyle sorunlarlar karşılaşabilirsin. sisteme takılı hdd yok diyebilir. bunuda ya biostan bu özelliği kapatabilirsin varsa . yada taşınabilir bi disket sürücü ile notebokuna uygun sata driveri başlangıç yaparsın ve sisteme hdd yi tanıtırsın.
yada şanslıysan direk pc formatlar gibi hiç bi engele takılmadan formatlayabilirsin.
-
dell 1300 eski bir laptoptur. Normal bir masaüstünden hiç bir farkı yok format olayının. Driverlarını bul yeter
-
narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------ilk ömce driverlarını temin et sonra kardeşim. format cd sini tak formatla. söyle sorunlarlar karşılaşabilirsin. sisteme takılı hdd yok diyebilir. bunuda ya biostan bu özelliği kapatabilirsin varsa . yada taşınabilir bi disket sürücü ile notebokuna uygun sata driveri başlangıç yaparsın ve sisteme hdd yi tanıtırsın.
yada şanslıysan direk pc formatlar gibi hiç bi engele takılmadan formatlayabilirsin.
-----------------------------Dell 1300 serisinde kullanılan hdd sata değil ide arkadaşım.
-
tam olarak bilmediğim için her iki ihitmalide söyledim kardeşim niye fırça atıyon ki .
-
narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------
tam olarak bilmediğim için her iki ihitmalide söyledim kardeşim niye fırça atıyon ki .
-----------------------------:S adam fırca mı attı sana ? SATA degil IDE dedi :S
-
pehehehey bende 1100 wardı hiç bişe olmaz at istediğin gibin :D fekat bios şifresini bilmiosan ki ben bilmiodum usbleri kapayamadıım için sp2 li xp kuramıyodum