DELL Akıllı Telefon

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solutionman
    solutionman's avatar
    Erkek

Merhabalar Arkadaşlar;

Dell Thunder, Dell Lighting veya Dell Venue Pro almayı düşünüyorum. Ancak sanırım türkiyede satan yer yok. Yurtdışında olan müridlerimiz konuya bir el atabilirmi fiyat bilgisine dahi ulaşamadım. ebay ve amazon da yok?

Saygılarımla... 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek

dell fanatiği biri olaraktan söyleyeyim; dell akıllı telefon pazarından çekildi. başka markalara yönelmen yararına olur. tabiki tercih senin

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek

66albay bunu yazdı:
    -----------------------------

dell fanatiği biri olaraktan söyleyeyim; dell akıllı telefon pazarından çekildi. başka markalara yönelmen yararına olur. tabiki tercih senin

aynen oyle bende streak 5 var guzel telefon ama guncelleme cikartmiyorlar. ben, kardesim almanyadayken amazon.de den aldirmistim.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solutionman
    solutionman's avatar
    Erkek

VisualBoy bunu yazdı:

66albay bunu yazdı:

aynen oyle bende streak 5 var guzel telefon ama guncelleme cikartmiyorlar. ben, kardesim almanyadayken amazon.de den aldirmistim.

streak daha cok tablet gibi ve buyuk o yuzden dusunmuyorum. peki dell telefondan memnun kaldın mı?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solutionman
    solutionman's avatar
    Erkek

joe_black bunu yazdı:

http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320885130509+

http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120892462535+#ht_500wt_1156

venue var ama lighting ve thunder yok.  

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek

solutionman bunu yazdı:

VisualBoy bunu yazdı:

66albay bunu yazdı:

streak daha cok tablet gibi ve buyuk o yuzden dusunmuyorum. peki dell telefondan memnun kaldın mı?

fazlasiyla memnunum buna ragmen bu telefonu satmayi dusunuyorum (satma dusuncem sadece donanimdan kaynaklaniyor, simdiye kadar yukledigim herhangi bir uygulamanin calismadigi gormedim ama cihazi 1-2 gun kullandiktan sonra gta 3 oynarken donmalar yasiyorum, yeniden baslatinca duzeliyor ama, gta 3 oynamak istedigim zaman cihazi ac/kapa ile ugrasmak istemiyorum) galaxy note alabilirim. parantez icindeki cumlemden anlasilacagi uzere sacma sapan bir sebepten oturu satarim :)

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
Toplam Hit: 1124 Toplam Mesaj: 7