folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Dell Fabrika Ayarlarına Geri Alma Sorunu

Dell Fabrika Ayarlarına Geri Alma Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

evet arkadaşlar benim dell insprion 1520 laptop da fabrika ayarlarına geri getiremiyorum dell factory image restore yüklemeye kalkıştığımda "Acess to \Tools\dp.sc was denied" hatası alıyorum sorun ne olabilir dosyaları yedek dosyaların hepsi mevcut.factory.wim var 3.5 gb lık onuda nasıl kullanıcağımı bilemiyorum ama tahminen factory image restorla alaklı bir olay olsa gerek  aynı sorunu yaşıyan var mı ??? ya ada bana önericeğiniz birşey??? 

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

arkadaşım bnde dell insprion 1300 kullnıorum bana pm at yardımcı olurum yardım istiyorsan

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
Toplam Hit: 1800 Toplam Mesaj: 2