Dell Garanti Hakkında
-
Kardeşlerim dell inspiron marka bir laptop aldım bundan 7 ay önce bataryası yandı.Şimdi garantiye yollıyacağım ama dell servisi eve geliyormuş yollayamıyormussun.Bir kaç numara buldum ama erişim saglayamıyorum.Daha önce dell laptopu olup garantiye yollayan varmı yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
-
1234567B bunu yazdı
Kardeşlerim dell inspiron marka bir laptop aldım bundan 7 ay önce bataryası yandı.Şimdi garantiye yollıyacağım ama dell servisi eve geliyormuş yollayamıyormussun.Bir kaç numara buldum ama erişim saglayamıyorum.Daha önce dell laptopu olup garantiye yollayan varmı yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
00 800 353 90 002 bu numaradan ara hocam. Sadece hafta içi iletişim kurabilirsin. Ayrıca cep telefonundan değil, sabit telefondan araman gerekiyor.
-
EgmnCyln bunu yazdı1234567B bunu yazdı
00 800 353 90 002 bu numaradan ara hocam. Sadece hafta içi iletişim kurabilirsin. Ayrıca cep telefonundan değil, sabit telefondan araman gerekiyor.
kardeşim sağolasın ben bu numarayı bulmuştum cepten arıyorum ulaşamıyordum.Eyvallah sağolasın
-
laptopumun hdd si sorunluydu takılma donma yapıyordu , bir sorun oldugunu hissediyordum ve dün itibari ile HDD açılmıyor erişemiyorum linux ile
bile.
00 800 353 90 002 numarasını aradım , beklemeden hemen temsilciye ulaştım 5-10dk süren bir test yaptırdı salı günü aramıştımcuma gününe kadar yeni harddiskinizi gelip arkadaşlar takacak dedi , tabiki hiç bir ücret ödemeden :)
bu numarayı ev telefonundan arayacaksın hocam cep deil.
-
Sırf yerinde servis hizmeti verdiği için Dell aldım :) ihtiyacım olmadı daha, olabilir ama :)
-
0800lü hat calısmıyor(yada dedikleri gibi sabit hattan aramak gerekiyodur, cepten arıyodum ben).
0216 570 87 54 ara burayı. o 800lüyü arayınca bu numarayı veriyordu.
ugur0 tarafından 13/Şub/13 09:55 tarihinde düzenlenmiştir -
dell' in garantisi candır.
kardeşime aldım benden uzakta bozar kesin bilgisayarı yerinde servis kolaylık sağlar diye.
bilgisayarı görünce direk tekte koydum ben kullanıyom.
-
Beyler dellin eve gelme muhabbeti bitti diye biliyorum ben yanlışım varsa düzeltin