Dell Garantisi Servisi Yardım !!
-
Hocalar laptopun garantisi devam etmekte pil ömrü tükendi yeni pil isteyeceğim fakat müşteri servisini aramak için numara mail adresi vs bişe lazım yardım edebilir misiniz.
-
bataryaların garanti süresi 6 aydır hocam bilgin olsun...
-
tahribata girdiğin elinde mevcut aletten www.google.com a da girebiliyor musun?
-
dell ürünleri ile ilgili her tüm problem ve arıza desteği için lütfen ücretsiz Dell Destek Masasını arayınız. Dell Müşteri Hizmetleri Destek Hattı: 00 800 353 90 002
- 00 800 353 90 002* - Standart Garanti servisleri
- 00 800 353 90 012** - ProSupport
-
eray bunu yazdı:
-----------------------------tahribata girdiğin elinde mevcut aletten www.google.com a da girebiliyor musun?
-----------------------------O alletle nerelere girdiğimi görsen dudağın uçuklar yeğen.
0 800 lü numaraları biliyorum hocam türkiye servislerini arıyordum ki buldum isteyen olursa diye de burada paylaşıyorum.
http://www1.euro.dell.com/content/topics/topic.aspx/emea/contact/edb/turkey?c=ed&l=en&s=gen
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------bataryaların garanti süresi 6 aydır hocam bilgin olsun...
-----------------------------hocam 24 ay doldurmadan 1 adet batarya ve 1 adet adaptör alma hakkın oluyor
-
dellin 0800 li nolarını arıyorum ama yanlıs no diyor sürekli.türkiyedeki servislerinden hangisini aramam lazım acaba
-
daha yeni istedim batarya gönderdiler müşteri memnuniyeti için üstelik 1.5 sene dolmuştu
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------bataryaların garanti süresi 6 aydır hocam bilgin olsun...
-----------------------------asus 2 yıl
-
DevilKingtr bunu yazdı:
-----------------------------daha yeni istedim batarya gönderdiler müşteri memnuniyeti için üstelik 1.5 sene dolmuştu
-----------------------------hacı nerden istiyosunuz neereyi arıyosunuz bi söyleyin yaw
08112880001 arıyorum yanlıs no diyor
diğer yurtdısı noları arıyorum böyle no yok diyo.
-
Hocam dell lerde batarya garantisi 24 ay yani istiyebilirsin. Ben geçen gün şu numaradan arıza bildirip servis istedim 00 800 353 90 002.
Arayamamanın sebibini sanırım biliyorum. Dell in çağrı merkezi sadece sabit telefonlardan aranabiliyor muhtemelen mobil telefondan aramaya çalışyorsundur :)
NOT: Dell bataryayı değiştirmek için kaç dakika dayandığını soruyor. Belirledikleri sınır 20 dakika. Yani 25 dakika dayanyor dersen göndermezler. O yüzde 16-17 dk ancak dayanyor de :D