folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Dell Inspirion N5010 Windows 8.1 Driverları

Dell Inspirion N5010 Windows 8.1 Driverları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Erkek

Müridler windows 8.1 yükledim ancak laptop'ın driverlarında problem çıktı. Driverlar donanımları bulamıyor. Ne yapmam gerek ?

"Dünyanın bütün kötülüklerine baş kaldır. Bazen senin iyiliğin başkasının kötülüğüne de olabilir. Kendi iyiliğine de baş kaldır..." Y.Kemal
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Erkek

Müridler dell'in n5010 için windows 8 ve 8.1 driverlarını çıkarmadığını ve çıkarmayacağını öğrenmiş bulunmaktayım. Ancak 8.1'i çok sevdim ve 7'ye dönmek istemiyorum. Wifi'i kendi otomatik olarak tanıdı zaten, bluetooth olmasa da olur benim için. Bios driver'ını v.s'yi yüklemesem ne olur ? 

"Dünyanın bütün kötülüklerine baş kaldır. Bazen senin iyiliğin başkasının kötülüğüne de olabilir. Kendi iyiliğine de baş kaldır..." Y.Kemal
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    exchanger bunu yazdı

Müridler dell'in n5010 için windows 8 ve 8.1 driverlarını çıkarmadığını ve çıkarmayacağını öğrenmiş bulunmaktayım. Ancak 8.1'i çok sevdim ve 7'ye dönmek istemiyorum. Wifi'i kendi otomatik olarak tanıdı zaten, bluetooth olmasa da olur benim için. Bios driver'ını v.s'yi yüklemesem ne olur ? 

hocam kendin yükleyebilirsin manuel olarak.start'a sağ tıkla orda device manager (aygıt yöneticisi) kısmına gir orda hangi driverların hangisinin sorunlu oldugunu görürsün.bazı driverları internetten güncelle de diyebilirsin.bazılarını güncelliyor.sonra oradaki driverlara göre netten arar kendin günceller yada tanıtırsın hocam

bios kaç bu arada ? bios önemli win8 için.pc aynı olmayabilir ama bende ki A11 şu anda.bios sorun çıkartıyor

Ekerci tarafından 28/Eyl/14 12:40 tarihinde düzenlenmiştir

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
Toplam Hit: 600 Toplam Mesaj: 3