Dell Inspirion N5010 Windows 8.1 Driverları
-
Müridler windows 8.1 yükledim ancak laptop'ın driverlarında problem çıktı. Driverlar donanımları bulamıyor. Ne yapmam gerek ?
-
Müridler dell'in n5010 için windows 8 ve 8.1 driverlarını çıkarmadığını ve çıkarmayacağını öğrenmiş bulunmaktayım. Ancak 8.1'i çok sevdim ve 7'ye dönmek istemiyorum. Wifi'i kendi otomatik olarak tanıdı zaten, bluetooth olmasa da olur benim için. Bios driver'ını v.s'yi yüklemesem ne olur ?
-
exchanger bunu yazdı
Müridler dell'in n5010 için windows 8 ve 8.1 driverlarını çıkarmadığını ve çıkarmayacağını öğrenmiş bulunmaktayım. Ancak 8.1'i çok sevdim ve 7'ye dönmek istemiyorum. Wifi'i kendi otomatik olarak tanıdı zaten, bluetooth olmasa da olur benim için. Bios driver'ını v.s'yi yüklemesem ne olur ?
hocam kendin yükleyebilirsin manuel olarak.start'a sağ tıkla orda device manager (aygıt yöneticisi) kısmına gir orda hangi driverların hangisinin sorunlu oldugunu görürsün.bazı driverları internetten güncelle de diyebilirsin.bazılarını güncelliyor.sonra oradaki driverlara göre netten arar kendin günceller yada tanıtırsın hocam
bios kaç bu arada ? bios önemli win8 için.pc aynı olmayabilir ama bende ki A11 şu anda.bios sorun çıkartıyor
Ekerci tarafından 28/Eyl/14 12:40 tarihinde düzenlenmiştir