Dell Inspiron 15 Intel N5010 Driver
-
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar,
Dell Inspiron 15 Intel N5010 Driver bilgisayarımda win 7 vardı,ben xp kurdum bu makinaya fakat xp driverlerini bir türlü bulamadım,internete baglanamıyorum,ekran kartımı tanımıyor,ses yok :(((
Driverlerimi nerden bulabilirim acaba arkadaşlar,goole de çok sie var fakat hepsi win 7 çıkıyor :(
Bu arada bilgisayarımda bulunan driverlerin model numarasını nasıl bulabilirim ?
-
altındaki service tagı dellin sitesine girerek driverlarını indir
xp driverları olmayabilir
DestinatioN tarafından 15/Oca/13 22:51 tarihinde düzenlenmiştir -
DestinatioN bunu yazdı
Sitesinde xp driverleri yok dostum :( bunu denedim.
-
DjBlueMaN bunu yazdıDestinatioN bunu yazdı
Sitesinde xp driverleri yok dostum :( bunu denedim.
xp olmaması normal, yayınlamak zorunda değiller. donanımların xp uyumlu olmayadabilir
rebellisch tarafından 15/Oca/13 23:07 tarihinde düzenlenmiştir -
http://ftp.dell.com/Browse_For_Drivers/Laptops/Inspiron/Inspiron%2015%20Intel%20%28N5010%29/
hatta
bu bölümde alta dogru in hemen hemen her donanımının xp driverı war.. audio card reader vs..
-
Buyuk ihtimalle xpye driver bulamazsin
-
Hocam bi ihtimal sürücünü otomatik bulup indiren yazılımlar belki onlarla bulursun. İsmini bilmiyorum tam drivergenius mu öyle birşey olabilir bir araştır istersen. HP dizüstü bilgisayarda win 7 sürücü sıkıntısı çekmiştim. Resmi sitesinden tut google da aramadığım yer kalmadı. En sonunda o yazılımla yüklemiştim.
DrKill tarafından 16/Oca/13 12:37 tarihinde düzenlenmiştir -
DrKill bunu yazdı
Hocam bi ihtimal sürücünü otomatik bulup indiren yazılımlar belki onlarla bulursun. İsmini bilmiyorum tam drivergenius mu öyle birşey olabilir bir araştır istersen. HP dizüstü bilgisayarda win 7 sürücü sıkıntısı çekmiştim. Resmi sitesinden tut google da aramadığım yer kalmadı. En sonunda o yazılımla yüklemiştim.
aralarında ücretsiz ve en basiti slimdriver
ayrıca şu siteye bir bakın:
http://driverpacks.net/driverpacks/latest
buradan kendine uygun paketi indirip, aygıt yöneticisinden güncelle diyerek bi ihtimal tanıtabilirsin.