Dell İnspiron 5720

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek
    bu aleti aldım beyler kullanan var mı? benim ilk dizüstüm pişman eder mi beni? Korka korka seçtim bi burdakilere soruyum dedim bide win8 mi win7 mi? Bunda 8 var alışabilir miyim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

öncelikle dell aldığın için tebrik ederim daha 2 gün önce HDD mi hiç bir ücret vermeden 10dk içinde değiştirdiler (ve daha iyi bir model ile )

seçtiğin model de oldukça güzel ama bana hitap etmiyor(17.3” HD Widescreen)

artık eskisi gibi oyun oynamadığım sadece web & film ve günlük işlerde  kullandığım için bir sonraki seçimim XPS serisinden bir tanesi olacak 

http://www.dell.com/xps

Windows8 kullan hocam , alışmakta ne sorun yaşayacaksın win den mac a geçmiyorsun bir fark yok tabi win8 daha performanslı.

PanxeR tarafından 17/Şub/13 10:06 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

hocam win 7 öneririm ama bu benim tercihim sen ne dersin bilemem... dell almışsın sonucta gözün arkada kalmaz!

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    crafty bunu yazdı

hocam win 7 öneririm ama bu benim tercihim sen ne dersin bilemem... dell almışsın sonucta gözün arkada kalmaz!

Neden win7  1 tane artısını söyle hocam delirecem XP den win7 ye geçmeyenleri anladım tamamda win8 SP2-3 gibi bişi ne garezin var.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek
    panxer ben grafik tasarımla da uğraşıyorum ekran büyüklüğünü özellikle seçtim win7ye geçircektim ama onu satın almak gerekiyomuş win8de kaldı adam başlat menusünü falan ayarlayıp verdi şuan win8 kullanıyorum
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    mettoman bunu yazdı
    panxer ben grafik tasarımla da uğraşıyorum ekran büyüklüğünü özellikle seçtim win7ye geçircektim ama onu satın almak gerekiyomuş win8de kaldı adam başlat menusünü falan ayarlayıp verdi şuan win8 kullanıyorum

hocam grafik tasarımla ugrasıyorsan başlat menüsü vb. şeylerin çocuk oyuncağı oldugunu da biliyorsundur. benim merak ettiğim 2 tane program

kurarak düzeltebilecek birşey için komple işletim sistemini niye daha eskiye çevirmek istiyor insanlar başka birşey varmı

başlat menüsü yoksa eklersin , metro sevmiyorsan kapatırsın  sonucta en güncel ve hızlı sisteme kavuşuyorsun.

Evet grafik çizim içinse büyük avantaj ben daha mobil birşey aradığımdan  1-2 sene sonra macbook air yada dell xps geçeceğim. şuan

i7 den memnunum :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek
    panxer işte ben bilmiyodum o işi :D ama şuan zaten 8 kullancam karşı değilim 8e 8i kullanamamaktan korkuyodum win7den farklı metro arayüzünden falan ama şuanlık tek sıkıntı etkinleştirme etkinleştirilmemiş sanırım onu çözersem sorun kalmayacak internet bağlantısı falan gerekiyo
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    crafty bunu yazdı

Neden win7  1 tane artısını söyle hocam delirecem XP den win7 ye geçmeyenleri anladım tamamda win8 SP2-3 gibi bişi ne garezin var.

ne garezim olacak la :D öncelikle alışkanlık win 7 ye alışmışım bir de win 8 e geçiş yaparsam visual studio 2012 ye geçmem gerekecek o da bok gibi a.q. o yüzden geçmiyorum

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek
    crafty bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    crafty bunu yazdı

ne garezim olacak la :D öncelikle alışkanlık win 7 ye alışmışım bir de win 8 e geçiş yaparsam visual studio 2012 ye geçmem gerekecek o da bok gibi a.q. o yüzden geçmiyorum

VS2012 bok gibi mi ? Hahaha...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek
    vs2012 link var mı
Toplam Hit: 1076 Toplam Mesaj: 10