Dell Inspıron 6400 Core Duo
-
arkadaşlar editlediğim konuya mesaj gelmedii için çöp kutusuna taşıyıp bidaha soruyorum
Dell Inspıron 6400 sizce nasıl bi laptop kullanan varsa yorumlarını bekliyorum.Ayrıca rene abi sende bişiler yas:D -
insprn modlleri ufk oluyor touchpd lerini kntrl etmesi ck zor
has alamayacagın bir ntbk.ama ucuz.
uygun iyi bişe istiyosun anlasılan acer tavsiyemdir hojam
yolda kalmazsın.
not:yazi yi yinemı editledin:D
core duo hakkında bilgim yok.
insprnlrn görduklerimin tamamı böyle -
diğer yazdıımı çöpe taşıdım hp den vazgeçip dell e karar verdiim için konuyu yine açtım ama cewap gelmiyor baksana:D
-
sen hp ye geri dön bence. hedaye velan da veriyorlar(canta,internet paketi velan).tasarımlarıda güzel.
bu konuyu tasi diger konuyu geri getir:D -
yok abi ben dell de karar kıldım artık ben de bil dell liyim:D
-
eee başka yorum yapacak yokmu koskoca sitede yaaawww????
-
arakadaşlar peki bu üründe touchpad in yanında kaydırma çubuğu varmı Allah Rızası İçin cewap werirseniz sewinirim:(((((
-
Dizüstünde marka çok önemli çünkü servis garantisi olayı çok önemli.. Çünkü diz bilgisayarların parçaları çok pahalı. Çok sağlam bir marka olmasına dikkat et. Senin yerinde olsam mali kaynağıma göre önce
Sony Vaio
Toshiba
alırım -
dell inspiron 6400 güzel bir laptop 3d oyunları da çok güzel bir şekilde oynatıo DOOM3, FarCry, F.E.A.R. hepsini oynadım bu makinada intel core duo 2300 1.66 ghz işlemciye sahip ekran kartı ati radeon X1400-256 mb 80 gb belleği var pili 3.5 saat e kadar dayanıyor 15.4" ekran stereo hoparlörler dual layer dvd yazıcı 512 mb ram var eğer benim gibi oyunlara meraklıysan laptop için ram alabilirsin 2048 ram e kadar destekler fiyat kdv dahil 1400$ tavsiye ederim
-
Arkadaşlar Dell, Ibm, ve Hp marka notebooklardan uzak durmanızı tavsiye ediyorum, PackardBell de iyi bir marka değil, Bunların ekranları konusunda endişeliyim ve data inverterları en çok arızlanan aletler bunlar, sonra minicik kabloya 100 usd istiyorlar, Şu sıralar fujitsu siemens güzel, acer güzel (quanta) Datronları da quanta yapıyor quanta dünyada pekçok şirkete notebook yapan firmadır, bir ara çok beğenilen pro2000 ler vardı onlar quanta idi, quantaların farkı ucuz olmaları ve kalitelerinin yüksek olması, os olarak da free dos seçerseniz işletim sistemine deve yüküyle para bayılmaz onuda donanım olarak değerlendirirsiniz. Notebook 2-3 sene kullanılacak ve arada bir düşecek bir alet olduğu için iyi bişey almak şart, akıllı bir araştırmayla ucuza da mal edilebiliyor.
-
kalite sony vaiodadır. packerd bell leri şu anda öneriyoruz türkiye dist. firması koyuncu bilgisayar firmaları koyuncunun ne denli güvenilir ve sağlam bir ffirma olduğunu bilirler o bakımdan sölüyorum. ama sonylerde çok paalı :) o yüzden packerd bell diyorum. üstelik ekranlarında sadece kendilerine has diamond teknolojilerini kullanıyorlar çok üstün parlaklık var
Toplam Hit: 2053 Toplam Mesaj: 11