folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Dell İnspiron Laptop A Recover Yapmak İstiyorum..

Dell İnspiron Laptop A Recover Yapmak İstiyorum..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatihari41
    fatihari41's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar elimde dell inspiron 5010 laptop var buna sanırm virüs bulaştı .. ben laptop u aldıgımda içinden recover dvd si cıktı hatta adam anlattı işte ilk gunki haline getirebilirsiniz falan diye.. şimdi ben bunu yapmak istiyorum ama dun bi kaç kişiye sordum bunu yapmak cok zordur bilgisayarcılar bile bazen yapamadıkları oluyor suruculeri filan falan diye..

Ben normal xp ye gozüm kapalı format atabilirim de bu win 7 yi yapabilir miyim evde? yukleme sırasında yönergeler ingilizcemi turkcemi? yada kısa yollu tarif edebilecek bilgi verebilecek yada tecbubelerinizi yazarsanız cok sevinirim..

elimde hem pc nin orjinal recover dvd si hemde media maketten 10 tl karsılıgında aldıgım recover+ driverlerin bulundugu tek dvd var.. ?

FthAяI(!)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    orjinal cd tak büyük ihtimal türkçe dil seçeneği vardır ama yedek alamyı unutma herşey gidiyor recoverde
    edit: xp atıyorsan buna hayli hayli atarsın

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatihari41
    fatihari41's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

laptop ta hiç bi bilgim filan yok yedek almam gerce de xp ye valla gözüm kapalı atabilcek durumdayım ama win7 ye recover yapabilirmiyim bilmiyorum.. :S

FthAяI(!)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    Yaparsın Merak etme

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatihari41
    fatihari41's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

5 dakika sonra baslıyorum da pki dvd yi taktım sonra reset atınca otomatik baslayacakmı?

FthAяI(!)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    xp cdsisi nasıl balıyorsa buda ole başlayacak daha basit bu xpden herşeyi kendi ayarlıyor driverleri ıvır zıvır ayarları şifre bileme istemiyor şife yok diye merak etme isteme ihtimaline karşı leptobun altında yazması lazım.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatihari41
    fatihari41's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

evet laptpbun altında var şifre tarzı seyler. peki tamam ben baslayacağım şimdi hayırlısı olsun vallla.. sonucu yazacagım hemen bitince :)

FthAяI(!)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

hocam yaşadığım bi kaç tecrübe;

pc açıkken cd yi takıp format atmaya calısırsan atamazsın. sadece işletim sisteminin üzerine işletim sistemi kurarsın.

cd yi bootladıkdan sonra ileri ileri derken sağ alt yada sol alt köşede disk seçenekleri mi ne var. ona dikkat et. bi kaç defasında kaçırmıştım orayı. seçeneklere girmeden de format atamıyorsun..

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatihari41
    fatihari41's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Gharzvog bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam yaşadığım bi kaç tecrübe;

pc açıkken cd yi takıp format atmaya calısırsan atamazsın. sadece işletim sisteminin üzerine işletim sistemi kurarsın.

cd yi bootladıkdan sonra ileri ileri derken sağ alt yada sol alt köşede disk seçenekleri mi ne var. ona dikkat et. bi kaç defasında kaçırmıştım orayı. seçeneklere girmeden de format atamıyorsun..

-----------------------------
    nasıl yani hocam cd boot nedemek bilmiyorum ki :Sben cd taktım reset attım f2 ye filan basıyorum normal acıldı pc ya anlamadım gitti

FthAяI(!)
Toplam Hit: 1086 Toplam Mesaj: 9