folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Dell Inspiron N5010 Aşırı Isınma

Dell Inspiron N5010 Aşırı Isınma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Baştan söylim aşırı nalet bi seridir bulaşmayin

İçini temizledik fakat gene belli bi süre sonra aşırı ısınma başladı sogutucuyla 80 90 ı görüyor servise götürdük

ekran kartı driverı degiştirmişler sadece,uyuz oldum haliyle sorun çözülmedi dedim diske bok attılar diski aldım başka cihazda çalıştırdım

anakarta bok attılar bu seferde :\ nasıl bi çözüm bulabilirm ?

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

fanı değiştir..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

laptoplar böyle hoca macbookpro bile 100 dereceye kadar ısınıyor

artık laptopların fanlarını fabrika çıkışı sıvı soğutmalı fln yapmaları lazım yoksa alta vantilatör fln koyman lazım :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Fan normal gözüküyo acaba yeterli rpm de dönmüyomudur ?

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kaliteli macun kullanmayı dene belki işe yarıyabilir. 

örnk : tg1

küfrederiz villalara kulübeden
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

dellinde servisininde amk amk amk

destination@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

bide diyolardı pc bozulunca dell elemanı gelip yerinde tamir edip sittirolıp gidio diye.. yalanmıymış la ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

dell servisi öyle de, ısınma sorunu çoğu seride var:) rezil edip insanı soğutuyorlar bilgisayardan

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek

hocam n5110 var bende,

ilk zamanlar fazla zorlamadıgım ıcın farketmedım bu sorunu sanıyorum, sonradan ortaya cıktı ve benı gercekten delı ettı. cok rahat calıstırabılecegı oyunlar vs. 15 dakka sonra ısınmadan dolayı kasmaya sonrasında laptopun kendını kapatmasına kadar gıdıyo.

ınternette arastırmadıgım yer kalmadı herkes bundan sıkayetcı bu serıde. sınırımden garantısı bıtmemıs laptopu soktum ( fakdıservis ) fanı temızledım vs. banamısın demedı. laptopun sag tarafı buz gıbı sol taraf cayır cayır yanıyo. w a s d kullanırken elımı yakıyo namussuz nerdeyse o derece bı asırı ısınma. ulan dıyorum ben de nası bu kadar ucuza aldım bu aletı. buymus megersem.

suan paraya kıyıp saglam bı sogutucu aldım, altı yukselen tek buyuk fan ve metal olan tıplerden, artı olarak usb fanlardan aldım onu da laptopun fan cıkısına denk gelıcek sekılde yanına koyuyorum, kapanma olayını kestı. hala ısınıyo ama o kadar sıkıntı olmuyo pek.

laptopun arka kısmında fazladan delık olsa bu kadar ısınmaz dıyenler var. ram kapagını acıyodum bı ara o da farkettırıyo deneyebılırsın bunları hep. 

boyle bısey ıste.

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
Toplam Hit: 1770 Toplam Mesaj: 9