folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Dell İntel Core İ5-3210M Laptopa Recovery Yardım!

Dell İntel Core İ5-3210M Laptopa Recovery Yardım!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

İyi aksamlar arkadaslar, i5-3210m makine var elimde, format atacağım, recovery olarak DELL ve Drivers klasörleri olarak c kısmında var, yani özetle sanıyorum ki recovery paketi var ama tuşu bulamadım ctrl+11 i 10 defa denedim fayda yok. yardımcı olursanız sevinirim. tesekkurler

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hayalet Avcısı
    TaRuZ
    TaRuZ's avatar
    Erkek

Şahsi kanaatim recover işi her zaman sıkıntılıdır. Kuracağın os a göre bütün driverları var mı kontrol et. wireless+ modem driverlerini indir usb de dursunlar. Sonrasında fdisk atıp hdd yi kafana göre parçala ve bas formatı.

Errare Humanum Est
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

dellerde recovery zımbırtısı yok sanırım yada bende yoktu yada ben kendim sıfır sistem kurduğum için yoktu gerçi recovery klasörleri c de olmaz kendine ait disklerde dururlar ama, evet evet dellerde recovery yok kuzendede yoktu(5010 ve 5110 için konusuyorum)

destination@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam recovery klasörleri onlar değil. Recovery bölümü hdd nin ayrı bir bölümünde oluyor genellikle. Açılışta f1-f2 diye dene hepsini birinin tutması lazım recovery varsa. Ya da bazı model laptoplarda ayrı bir recovery tuşu oluyor ona bir bak.

Bana kalırsa hiç recovery ile uğraşma birsürü gereksiz markanın ve sponsorlarının yazılımını da yüklüyor böyle. Temiz kurulum yap slimdirevers ya da driverpack solutions gibi bir driver güncelleme programı ile güncel driverları yükle.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

bilgisayar ilk açılışta f8 ile bilgisayar kurtarmaya gir.

sonra windows kurulumu çıkacak karşına. en altta dell recovery diye bi seçenek var tıkla ona recovery seçenekleri açılır

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

2 hafta öncesinde dell notebook geldi yeni modellerden dokunmatik ekranlı vs.. ne yaptım ne ettim recovery başlatamadım.. w8 yüklü idi metro arayüzüne recovery yada sistemi yeniden yükle mi ne yazdım.. windowsun kendi zımbırtısı çıktı benden w8 dvd veya usb takmamı istedi taktım bildiğin normal usülde format attı...  c de ise drivers dosyasının olmasının sebebi ise.. dell sitesinden driverleri indirince onları açarken rar gibi bişi zaten sxf gibi c de drivers klasörüne çıkartıp oradan kuruyor.. yani normal format atsanda bişi değişmez hocam benim böyle bir deneyimim oldu çizik takip..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

Arkadaşlar cevaplar için, vaktinizi ayırdığınız için çok sağolun. buldum yöntemi google amcada tarikata faydalı olması açısından birazdan bahsedecem :) yorumlarınızı dikkatle okudum fakat ben çok memnun kaldım. tam güvenlik seçenekli bi zımbırtı vardı o şekilde attım çok hatta çook uzun sürdü fakat gerçekten temiz iş oldu. Gelelim meseleye, eşeklik bende win8 yazmamisim, yandaki düğmelerden Bilgisayar Ayarlarını Değiştir, Genel, Her Şeyi Kaldırın ve Windows'u Yeniden Yükleyin. 

tesekkürler tekrar, iyi forumlar tarikat 

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

Driverler yüklü olarak gelmedi dmi... bnm dediğim gibi normsl format olmş sanırım bios hızlı başlatta olunca vöyle bi sistem olmuş sanırım

Toplam Hit: 791 Toplam Mesaj: 8