Dell Laptop Bios Güncelleme Sorunu
-
Arkadşlar laptopun biosunu güncellemek istiyorum fakat bana bu hatayı veriyor.Yönetici olarak oturum açmamı istiyor fakat şuan yönetici olarak giriş yaptım ama nasıl yapıcam yardım ederseniz sevinirim dell 1300
Hata bu linkte
-
Bildiğim kadarıyla bios update Sistem açık iken yapılamaz..
bios update için gerekli dosyalar ve boot dosyalarını bir diskete( cd ye ) yazdırırsın ve onun la boot edersin. genel de konsol gibi bir ekranda yaparsın bu işlemi..
iyice bir araştır istersen..
-
hacı dellin bios güncellemesi sistem acıkken yapılıyor bende güncelledim...
sorununa gelecek olursak hocam denetim masası kullanıcılara gel orada bir hesabı yönetici yap kalan hesapları sil... sonra bilgisayarı yeniden başlat bu yönetici hesabı ile gir ve öyle dene...
-
Windows Açıkken Yapılıyor Hallettim Yön etici olmak gerekiyor sadece ...
-
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------Bildiğim kadarıyla bios update Sistem açık iken yapılamaz..
bios update için gerekli dosyalar ve boot dosyalarını bir diskete( cd ye ) yazdırırsın ve onun la boot edersin. genel de konsol gibi bir ekranda yaparsın bu işlemi..
iyice bir araştır istersen..
-----------------------------
artık anakart ve taşınabilir bilgisayar üreticilerinin %99 windows ortamında bios güncellemeyi destekliyor =)önemli uyarı : bios update bios update yapmış olmak için yapılmaz gereksiz yere update yapmamanızı tavsiye eder iyi günler dileriz :D
tavsiye ediyoruz çünkü en ufak yanlışta olabilecekler başınızı çok ağrıtabilir...
ancak ve ancak donanım olarak desteklenen ama yazılım olarak desteklenmeyen yeni bir aygıt v.b (örn:işlemci, ram) birşey kullanmak zorunda kaldığınızda bios güncelleme yapınız.Sisteminiz de sorunlara yol açabilir(kararsızlık v.b)