folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Dell Laptop Da Sistemi Geri Yükleme

Dell Laptop Da Sistemi Geri Yükleme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    melek1982
    melek1982's avatar
    Dişi
    1 hafta önce dell laptop insprion 6000 aldım ve hemen virüs bulaştırdım :( virüsü silmeme rağmen (veya ben öle zannediyorum) hala sorun var mesela bilg çok geç açılıyo ve donuyo. bilg aldığım yerden çok uzaklarda olduğum için soramıyorum da buna format mı çekmem gerekiyo. format çekersem bleotooth vs ayarları nasıl yapcam

nolur yardımmmmm

Uzun ince bir yol iştee
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    o sistemi alirken icinden cikan sistem recover cd ile yukleme yaparsan butun ayarlari kendisi otomatik yapaaktir.
    o gelen cd nin icinder driver vs herseyi icindedir

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    candemirhalil
    candemirhalil's avatar
    Erkek
    hiç birşey yapma
    dell bilgisayarlarınız bir özelliği var
    format devrini kaldırdı
    sistem başlarken
    shift-f11
    yap bak gör

Veni, vidi, vici
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    bilgisayar ilk açılırkan mavi yazıyla dell yazısı geldi anda yap çarmendirin dediğinii....Recovery cd oluşturmadıysan sistemi sıfırlayınca recovery cd sini oluştur daha iyi olur...DELL'ilendim ya DELL firmasının uzerine notebook ureten firma tanimam sony viao toshiba falan geç hacim...DELL ilenin sizde DELL alin. :)...bundan onceki notebook um hp ek177es o kadar ahim sahim makine degil tek artisi amd 64 1.86 olmasi zaten zamaninda onu parmak izi okuma sistemine aldanip almistim ama parmagimi tanittigimda birkac gun sonra pc yi acmak istedigimde parmaklarimi tanimamasi yuzunden sinirlenmistim :) 31 cekmekten asinmis herhalde parmaklar 2-3 gunde eheh...neyse dell ins 6000 laptop alacaklar icin uygundur...ekran karti x300 olan modeli almanizi tavsiye ederim...ben cin den aldim 680 dolara kdv falan yok turkiyede 1199artı kdv :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 4324 Toplam Mesaj: 4