Dell Laptop Da Sistemi Geri Yükleme
-
1 hafta önce dell laptop insprion 6000 aldım ve hemen virüs bulaştırdım :( virüsü silmeme rağmen (veya ben öle zannediyorum) hala sorun var mesela bilg çok geç açılıyo ve donuyo. bilg aldığım yerden çok uzaklarda olduğum için soramıyorum da buna format mı çekmem gerekiyo. format çekersem bleotooth vs ayarları nasıl yapcam
nolur yardımmmmm -
o sistemi alirken icinden cikan sistem recover cd ile yukleme yaparsan butun ayarlari kendisi otomatik yapaaktir.
o gelen cd nin icinder driver vs herseyi icindedir -
hiç birşey yapma
dell bilgisayarlarınız bir özelliği var
format devrini kaldırdı
sistem başlarken
shift-f11
yap bak gör -
bilgisayar ilk açılırkan mavi yazıyla dell yazısı geldi anda yap çarmendirin dediğinii....Recovery cd oluşturmadıysan sistemi sıfırlayınca recovery cd sini oluştur daha iyi olur...DELL'ilendim ya DELL firmasının uzerine notebook ureten firma tanimam sony viao toshiba falan geç hacim...DELL ilenin sizde DELL alin. :)...bundan onceki notebook um hp ek177es o kadar ahim sahim makine degil tek artisi amd 64 1.86 olmasi zaten zamaninda onu parmak izi okuma sistemine aldanip almistim ama parmagimi tanittigimda birkac gun sonra pc yi acmak istedigimde parmaklarimi tanimamasi yuzunden sinirlenmistim :) 31 cekmekten asinmis herhalde parmaklar 2-3 gunde eheh...neyse dell ins 6000 laptop alacaklar icin uygundur...ekran karti x300 olan modeli almanizi tavsiye ederim...ben cin den aldim 680 dolara kdv falan yok turkiyede 1199artı kdv :)
Toplam Hit: 4324 Toplam Mesaj: 4