Dell Mini 5 Çinden Getirttirmek İstiyorum Yardım..?
-
arkadaşlan cinden Dell Mini 5 getirttirmek istiyorum nasıl getirtirim acaba nasıl olur bilgi verebilecek olan varmı henuz cıkmadı cihaz ama cıktığında nasıl getirtirim..?
-
çine git turist olarak gelirken al hatta bizede al
-
swordfish çine gidicekti en son bildigim kadar ile onla iletişime geçebilirsin.
-
yassun bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Almak sorun degilde,kargoasu sorun olabilir..
-
DawnOfDarkness bunu yazdı:
yassun bunu yazdı:
-----------------------------Almak sorun degilde,kargoasu sorun olabilir..
çine gitmek için vercegin parayla burdan 10 tane al :D -
Buraya gelenlerde Çin lansmanlı.worldwide kargoları kullan.acil gönderi isteme pahalı olur.normal açık adresini ver eleman Çin den kargoyu sana göndersin.amerikan kargoları kapına getirir.Fedex,Tnt,Ups vs.Ama getirebildiğin malın gümrük girişine dikkat et.gagalarlar yoksa tr gümrüğünde.mümkünse laptop olsa bile fatura fiyatını sen belirle mesela salla 300 dolardan aşağı göstersinler yoksa affetmiyor gümrük.ben ABD den LG cep aldım.noel de gümrükten yırtmak için.93 dolar bi rakam yazdırıp öyle getirdim 200 dolarlık şey.bu şekilde toplamda 250 dolara mal ettim herşeyi direkt elime ulaştı.mesele getirmek değil.mesele gümrük.oraya kadar bedava getirsen bile orada yine gagalıyorlar.Bu arada zaman şeçimin güzel.paskalya bayramı var dünya da bu dediğim gümrük işlerinden yırtabilirsin.bundan başka zamanlarda ben bafilendim tecrübe kazandım.
-
the_behulder bunu yazdı:
-----------------------------swordfish çine gidicekti en son bildigim kadar ile onla iletişime geçebilirsin.
-----------------------------Evet 13 ünde gidiyorum ama bintane sipariş verdiler ben kendime bile birşey alamayacağım :D
Gözlük saat ayakkabı notebook ps3 isteyenler var ne halt edicem bilmiyorum :D
-
ben moskovadanim..burda fiyatlar bana gore cazip tabi 2 senedir tr de fiyatlar ne oldu bilemiyorum..ama pc-mini notbook-mini book-ps3-telefon-pc parcalari- vs elektoronik ile ilgili kimin ne ihtiyaci varsa soylesin her hafta en az 2 haftada bir elektronik pazarla gezerim A-Z ye kim ne istiyorsa tr fiyati yazsin karsilastirayim cazibse burdan yardimci olabilirim yollarim kargo margo sorunu yok..