Dell N5010 Laptop
-
4 ay önce aldım
i5 480m işlemci var
ati hd 5650 ekran kartı var
bunun üzerinde bi plaka var plakanın fan cıkıs kısmı ısınıyor elimi rahatsız ediyor
bu normal mi ?
ve baktım kadarı ile asus ve acer laptoplara
benim laptop dan cok cok az fan sesi cıkıyor
neden dell de böyle dandik fanmı kullanıyorlar ?
-
n 5010 serisi bende de var kesinlikle aldıgıma pişman oldum ,bana kalırsa tasarım hatası yapmışlar sadece fan degil,klavye,birde ısınma sorunu :-( diger laptoplara göre fazla ....
-
evet klavyede ısınıyo
bu 2 ci laptop msi amd faciasından sonra
dell arıcam ama en fazla ne yapablirlerki
-
öle yatak yorgan üzerinde kullanırsan ısınır tabi :D bendede aynı kasa var bende o kadar cok bi ısınma yok gayet normal ılık denebilir. ama evet fandan cokda olmasa biraz ses gelio ses gelmesini istemiosan alttaki fanın hava cektigi yerdeki delik delik olan yeri komple kır ses cıkmaz :) yada biraz törpüle genişlet oraları ses azalır fanı kuvvetli oldugu için cok fazla hava cekio ordaki deliklerde ufak olunca giren hava ses cıkarıo
-
sabahtan beri acık ara ara oyun oynandı ve hava da cok sıcak :D

-
bende 90 lara cıkıyo garibim
-
hocam sen kırdınmı yahu
garanti vs var
-
4 bacaklı stok fanlar var hocam her laptop için veli nimet kıy parana güzel birşey al ışıklı şekli şemalide olur hem.. ısınması i5'e göre normal, yük altında diğer işlemcilerden biraz daha fazla ısınıyorlar ama bu problem teşkil etmiyor..
4 ay önce aldığından dolayı pasta vs gibi bir sorunun yok olmadı soğutucunu değiştir. piyasada çok iyi ürünler var bi araştır. -
N5010 serisi laptopu bende kullanıyorum. aşırı ısınma ve ses sorunu vardı. aradım dell teknik servisini gelip fan ı değiştirdiler 3 gündür laptop açık neredeyse hiç ısınmadı.
-
acaba aynı fanı vs takıyolar
bugun aradım mustafa cıktı uzun uzadıya anlatıyo
diyorum internetim yok
bios güncellemesimi yapcaz diye sordum
evet dedi
diyorum biosum güncel
sürümü vs söylüyorum
yok
nese kapadım
yine indirdin bios güncellemesini
baska biri geldi
dedim bios güncel
tamam dedi teknik sevisi yolladı :)
mustafada diyo beni dava ett :)
-
Aynısı bende de olmuştu bios güncelletmeye çalıştı ama bendeki zaten son sürümdü. 1 hafta önce güncellemiştim. o yüzden eve servis yolladı :))