Dell N5010 Sarj Aleti Orjinal Satan ? (Kullanılmışta Olur)
-
dell n5010 laptopda Voltaj dusuk sorunu yaşıyorum. Sarj aleti aldım ama yan sanayi bir işe yaramadı.
Eger satmayı dusunen varsa 2 ci elde olur alırım.
-
Mx0TBT bunu yazdı
dell n5010 laptopda Voltaj dusuk sorunu yaşıyorum. Sarj aleti aldım ama yan sanayi bir işe yaramadı.
hocam şöle bişi yapiom ben
sarj takılıyken ışığı fulle
bataryadayken ışığı min yap
şimdi kabloyu taktıgında direk full ışık gelmesi lazım.gelmiyorsa ve 15 sn sonra full ışık geliyorsa kabloda sorun var.
bunun çözümünü ben söle yapıorum; o ışık taktığım anda gelene kadar tak çıkar yapıyorum.yani bi takıyorum ışık 15 sn sonra gelio bi daha fln bazen 20 defa yapıyorum bazen 1 kere yapiorum.belli olmuo.nie oldugunu biliyorum ama nasıl olduğunu bilmiyorum
sende dene bunu.bide bu sorunu yaşarken performans düşüklüğüde olur.hemen fark edersin zaten.
daha fazla bilgi için pm
-
deli etmişti su delin batarya ve adaptır sorunları beni
lenovo aldım kurtuldum Allah sana kolaylık versin
-
Ekerci bunu yazdıMx0TBT bunu yazdı
şimdi kabloyu taktıgında direk full ışık gelmesi lazım.gelmiyorsa ve 15 sn sonra full ışık geliyorsa kabloda sorun var.
bunun çözümünü ben söle yapıorum; o ışık taktığım anda gelene kadar tak çıkar yapıyorum.yani bi takıyorum ışık 15 sn sonra gelio bi daha fln bazen 20 defa yapıyorum bazen 1 kere yapiorum.belli olmuo.nie oldugunu biliyorum ama nasıl olduğunu bilmiyorum
sende dene bunu.bide bu sorunu yaşarken performans düşüklüğüde olur.hemen fark edersin zaten.
daha fazla bilgi için pm
uyarı veriyor. bios acarken 90 watt altı diye. Bende bataryda yok.
bugun power jack ını lehimlettirdim. Anlamadım gitti bu sorunu bende. /aynende bundan sonra lenova alıcam...
Mx0TBT tarafından 04/Kas/14 23:38 tarihinde düzenlenmiştir -
Mx0TBT bunu yazdıEkerci bunu yazdıMx0TBT bunu yazdı
daha fazla bilgi için pm
uyarı veriyor. bios acarken 90 watt altı diye. Bende bataryda yok.
bugun power jack ını lehimlettirdim. Anlamadım gitti bu sorunu bende. /aynende bundan sonra lenova alıcam...
batarya yoksa nasıl test edersin bilmiorum ama dellin kablosnun içinde bi çip var o çip tanımlama yapior pc anlıor ki orijinal kablo.fakat bi süre sonra o çip kafayi yiyor ve çalışmıyor.sonrada bu sorun çıkıyor.dell'de herşey güzelde bi bu kablo sorunu kötü.bağlantı şeklide kötü.arkada bişi yaparken çıkıyor görmüorum bile