folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Dell N5010 Sarj Aleti Orjinal Satan ? (Kullanılmışta Olur)

Dell N5010 Sarj Aleti Orjinal Satan ? (Kullanılmışta Olur)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

dell n5010 laptopda Voltaj dusuk sorunu yaşıyorum. Sarj aleti aldım ama yan sanayi bir işe yaramadı.

Eger satmayı dusunen varsa 2 ci elde olur alırım.

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    Mx0TBT bunu yazdı

dell n5010 laptopda Voltaj dusuk sorunu yaşıyorum. Sarj aleti aldım ama yan sanayi bir işe yaramadı.

hocam şöle bişi yapiom ben

sarj takılıyken ışığı fulle

bataryadayken ışığı min yap

şimdi kabloyu taktıgında direk full ışık gelmesi lazım.gelmiyorsa ve 15 sn sonra full ışık geliyorsa kabloda sorun var.

bunun çözümünü ben söle yapıorum; o ışık taktığım anda gelene kadar tak çıkar yapıyorum.yani bi takıyorum ışık 15 sn sonra gelio bi daha fln bazen 20 defa yapıyorum bazen 1 kere yapiorum.belli olmuo.nie oldugunu biliyorum ama nasıl olduğunu bilmiyorum

sende dene bunu.bide bu sorunu yaşarken performans düşüklüğüde olur.hemen fark edersin zaten.

daha fazla bilgi için pm

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

deli etmişti su delin batarya ve adaptır sorunları beni

lenovo aldım kurtuldum Allah sana kolaylık versin

destination@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı
    Mx0TBT bunu yazdı

şimdi kabloyu taktıgında direk full ışık gelmesi lazım.gelmiyorsa ve 15 sn sonra full ışık geliyorsa kabloda sorun var.

bunun çözümünü ben söle yapıorum; o ışık taktığım anda gelene kadar tak çıkar yapıyorum.yani bi takıyorum ışık 15 sn sonra gelio bi daha fln bazen 20 defa yapıyorum bazen 1 kere yapiorum.belli olmuo.nie oldugunu biliyorum ama nasıl olduğunu bilmiyorum

sende dene bunu.bide bu sorunu yaşarken performans düşüklüğüde olur.hemen fark edersin zaten.

daha fazla bilgi için pm

uyarı veriyor. bios acarken 90 watt altı diye. Bende bataryda yok.

bugun power jack ını lehimlettirdim. Anlamadım gitti bu sorunu bende. /aynende bundan sonra lenova alıcam...

Mx0TBT tarafından 04/Kas/14 23:38 tarihinde düzenlenmiştir

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    Mx0TBT bunu yazdı
    Ekerci bunu yazdı
    Mx0TBT bunu yazdı

daha fazla bilgi için pm

uyarı veriyor. bios acarken 90 watt altı diye. Bende bataryda yok.

bugun power jack ını lehimlettirdim. Anlamadım gitti bu sorunu bende. /aynende bundan sonra lenova alıcam...

batarya yoksa nasıl test edersin bilmiorum ama dellin kablosnun içinde bi çip var o çip tanımlama yapior pc anlıor ki orijinal kablo.fakat bi süre sonra o çip kafayi yiyor ve çalışmıyor.sonrada bu sorun çıkıyor.dell'de herşey güzelde bi bu kablo sorunu kötü.bağlantı şeklide kötü.arkada bişi yaparken çıkıyor görmüorum bile

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
Toplam Hit: 529 Toplam Mesaj: 5