Dell N5110 Bilgisayar Bu Fiyata Uygun Mu ?
-
slm müridler su özelliklere sahip bir bilgisayar 1.760 tl
intel core i7 2630m 2.0ghz
8gb ram
640 gb hard disk
intel HD 3000 ekran kardı
ekran kartı paylaşımlı
ekran çözünürlüğü 1360x 768
3 yılda garanti var..
ne diyorsunuz ? fiyatı uygun mu yoksa daha ucuza bulunur mu ? -
Mycity bunu yazdı:
-----------------------------iki konuya da demissin ama
http://www.pcdepo.com/toshiba-sat-p755-10k-notebook-urun7284.html
burada daha ucuz o resimden
-
mycity hocam yanlız o i5.bnm dediğim i7.o pc 1571 tl yapio..bilmiomm nası olacak:S nese sonuc olarak bu fiyata dell ii mi sizce ?
-
ben kullanıyorum güzeldir iyidir . 2 ekran kartı var biri paylaşımlı diğeri nvidia optimus gt525m. daha ucuzada bulabilirsin 1600 civarı işletim sistemsiz. hatta bir üst modeli çıktı işlemcisi daaha iyi o verdiğin fiyata. panxer aldı onunla bi iletişime geç bakalım
-
ben bunu kullanıyorum hocam tavsiye ederim..
-
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------mycity hocam yanlız o i5.bnm dediğim i7.o pc 1571 tl yapio..bilmiomm nası olacak:S nese sonuc olarak bu fiyata dell ii mi sizce ?
-----------------------------
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------ben kullanıyorum güzeldir iyidir . 2 ekran kartı var biri paylaşımlı diğeri nvidia optimus gt525m. daha ucuzada bulabilirsin 1600 civarı işletim sistemsiz. hatta bir üst modeli çıktı işlemcisi daaha iyi o verdiğin fiyata. panxer aldı onunla bi iletişime geç bakalım
-----------------------------hocam bi üst model demek daha pahalı demek :D işletim sistemi olayını nası yapacaz hocam ?yani almıom ben dersem ne olur ? bunu bi açıklarmısın hocam
birde ısınma sorunu var mı ? bende acer varda ısınıp duruor hocam.soba gibi bilgisayar
-
müridler bu bilgisyarın ekran kartı ne alemde ?ekran kartını anlayamadım bir tek