folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Dell N5110 Nvidia Gt525m Ekran Kartı Driver Sorunu

Dell N5110 Nvidia Gt525m Ekran Kartı Driver Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

müridler 3-4 tane sürüm denedim hepsinde de şu hatayı aldım

bu nvidia grafık sürücüsü windowsun bu sürümüyle uyumlu değildir diyor. ne yapmak gerekiyor ?

win7 64 bit.

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

üreticinin kendi sitesinden indirip kurman gerekiyor.

NVIDIA'nın değil.

http://www.leyladansonra.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

hocam hersei indirmiş durumdayım :D ama yok :S

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

http://www.dell.com/support/drivers/us/en/19?c=us&l=en&s=dhs 

burdan indirmeyecek miyiz ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

su anda baska bi driver indirdim kurmayı denedim ve sunu dedim ilk basta intel driver kurmanız gerekiyor dedi.hepsi kurulu :S aygıt yöneticisinden göremez miyiz bu kurulu olmayan intel neyse? aygıt yöneticisinde sadece video kartında sorun gösterio...yardım edecek kimse yok mu yavs

edit: windows 7 ultimate 64 bit.acaba ultimate oldugu için mi driver bulamıyorum ? :S

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

Aynı makina var bende,önce intel grafik chipset'ini(diğer bir tabirle intel ekran kartı)ondan sonra nvidia sorunsuz çalıştı bende.

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

Dark_Lord bunu yazdı:
    -----------------------------

Aynı makina var bende,önce intel grafik chipset'ini(diğer bir tabirle intel ekran kartı)ondan sonra nvidia sorunsuz çalıştı bende.

hocam link verebilirmisin ? cunku bendekinde intel hd 3000 yokta :S

edit: bide hangi chipseti kuracagıma nerden bakabilirim ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

Benim bildiğim bu

Intel-Driver
    R303142.exe (61MB)
    Recommended
    6/7/2011
    8.15.10.2361, A03
    Applies to:

not:ben googledan bulup indirmiştim.

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

tmmdır hocam sanırım sorun baska bişi onu deneyip sonra snnkine bakacam olmazsa..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mali0
    mali0's avatar
    Erkek

Bizim bir arkadaşdada o makina var pes yükledik çalıştıramadık sizce problem nedir?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Egemen54
    Egemen54's avatar
    Erkek

Ekerci bunu yazdı:

müridler 3-4 tane sürüm denedim hepsinde de şu hatayı aldım

bu nvidia grafık sürücüsü windowsun bu sürümüyle uyumlu değildir diyor. ne yapmak gerekiyor ?

win7 64 bit.

http://www.nvidia.com/object/notebook-win7-winvista-64bit-296.10-whql-driver.html

GT 525M için en güncel sürüm budur.

@Düzenleme : Ekerci, elinde driver cd si yok mu? Önce intel hd 3000'in driverını kurman gerek. Cd varsa cd'den kurarsın, sonra verdiğim linkten nvidia için driver indirirsin. Ancak cd yoksa dell'in sitesinden service tagını girerek indirebilirsin sanırım. En son olarak da Dell Desteği arayabilirsin 00800 353 90 002. Ücretsizdir, gayet iyi ilgileniyorlar. 

@mali0 hocam sende masaüstü sağ tık > nvidia denetim masası > sağ taraftan program ayarları kısımında ki ekle'den pes12.exe yi ekleyip tercih edilen grafik işlemcisi seçeneğini nvidia olarak ayarlarsan düzelir. Aynı zamanda pes'in klasörü içerisindeki settings.exe dosyası için de nvidia ekran kartını seçmen gerek. 

Bilginin efendisi olmak için, çalışmanın kölesi olmak gerekir.
Toplam Hit: 3476 Toplam Mesaj: 11