Dell N5110 Nvidia Gt525m Ekran Kartı Driver Sorunu
-
müridler 3-4 tane sürüm denedim hepsinde de şu hatayı aldım
bu nvidia grafık sürücüsü windowsun bu sürümüyle uyumlu değildir diyor. ne yapmak gerekiyor ?
win7 64 bit.
-
üreticinin kendi sitesinden indirip kurman gerekiyor.
NVIDIA'nın değil.
-
hocam hersei indirmiş durumdayım :D ama yok :S
-
http://www.dell.com/support/drivers/us/en/19?c=us&l=en&s=dhs
burdan indirmeyecek miyiz ?
-
su anda baska bi driver indirdim kurmayı denedim ve sunu dedim ilk basta intel driver kurmanız gerekiyor dedi.hepsi kurulu :S aygıt yöneticisinden göremez miyiz bu kurulu olmayan intel neyse? aygıt yöneticisinde sadece video kartında sorun gösterio...yardım edecek kimse yok mu yavs
edit: windows 7 ultimate 64 bit.acaba ultimate oldugu için mi driver bulamıyorum ? :S
-
Aynı makina var bende,önce intel grafik chipset'ini(diğer bir tabirle intel ekran kartı)ondan sonra nvidia sorunsuz çalıştı bende.
-
Dark_Lord bunu yazdı:
-----------------------------Aynı makina var bende,önce intel grafik chipset'ini(diğer bir tabirle intel ekran kartı)ondan sonra nvidia sorunsuz çalıştı bende.
-----------------------------hocam link verebilirmisin ? cunku bendekinde intel hd 3000 yokta :S
edit: bide hangi chipseti kuracagıma nerden bakabilirim ?
-
Benim bildiğim bu
8.15.10.2361, A03Applies to:not:ben googledan bulup indirmiştim.
-
tmmdır hocam sanırım sorun baska bişi onu deneyip sonra snnkine bakacam olmazsa..
-
Bizim bir arkadaşdada o makina var pes yükledik çalıştıramadık sizce problem nedir?
-
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------müridler 3-4 tane sürüm denedim hepsinde de şu hatayı aldım
bu nvidia grafık sürücüsü windowsun bu sürümüyle uyumlu değildir diyor. ne yapmak gerekiyor ?
win7 64 bit.
-----------------------------http://www.nvidia.com/object/notebook-win7-winvista-64bit-296.10-whql-driver.html
GT 525M için en güncel sürüm budur.
@Düzenleme : Ekerci, elinde driver cd si yok mu? Önce intel hd 3000'in driverını kurman gerek. Cd varsa cd'den kurarsın, sonra verdiğim linkten nvidia için driver indirirsin. Ancak cd yoksa dell'in sitesinden service tagını girerek indirebilirsin sanırım. En son olarak da Dell Desteği arayabilirsin 00800 353 90 002. Ücretsizdir, gayet iyi ilgileniyorlar.
@mali0 hocam sende masaüstü sağ tık > nvidia denetim masası > sağ taraftan program ayarları kısımında ki ekle'den pes12.exe yi ekleyip tercih edilen grafik işlemcisi seçeneğini nvidia olarak ayarlarsan düzelir. Aynı zamanda pes'in klasörü içerisindeki settings.exe dosyası için de nvidia ekran kartını seçmen gerek.