Dell Servisi Hakkında
-
eylül ayında dell studio 1535 laptop aldım.çok memnunum fakat geçen gun yurtta ranzada dustu ve maşşalah baya da saglammıs çok ucuz çatlaklarla atlattım.internette dellin sitesinde yardım download destek bölümü var ama servis bölümüne ulaşamadım.garantsi 2010 eylül ayına kadar var.bu hasarı garanti kapsar mı? ve dell servisini istanbulda bilen var mı?
-
garantiye girmez, kendi kendine çatlasaydı garantiye girerdi :)
çalışıyo mu peki, çalışıyosa ne için vercen servise?
-
çalısıo valla hiç sorunu yok yazılımsal olarak ama açma kapama dugmesi batarya takılan yer biraz çatlak bi kaç kırık var
-
Dell'in merkezi kadıköy'de diye biliyorum ; ama tabikide kullanıcı hatası garanti kapsamında değildir : )
-
zomby3073 bunu yazdı:
-----------------------------
çalısıo valla hiç sorunu yok yazılımsal olarak ama açma kapama dugmesi batarya takılan yer biraz çatlak bi kaç kırık var
-----------------------------hocam bende de inspiron 1520 var bende eylülde aldım bi kaç kere aynı noktadan vurdum sağa sola yannışlıklan :D
http://img214.imageshack.us/my.php?image=pic0040.png
iyi oldu bunu açtığın acaba benimkide girermi garantiye versem aslında iki ay beklemek koyuyo yoksa şimdiye kadar götürmüştüm :| sadece monitörün çerçevesi ve değişirse bide vidası değişir.. bulsam bende değiştiririm garantide beklemesinden iyidir..
-
hocam adamlari telefonla ariyorsun adamlar ayagina geliyor ayni gun icerisinde.Cok saglam servisi var.benimde klavye bozulmustu adamlar 3saat icinde gelip degistirip gittiler.Dell'in sitesinden bak , bi numara var onu ceviriyorsun birseyler oluyordu adamlar hemen geliyor.
-
bende de vostro var daha yeni makina, ama ekrankartında sorun var anlamıyorum devreden çıkıyo nadiren.
intel 965 chipset, igxprd32 hatası veriyo.
neyse işte ben de araştırdım da ulaşabileceğimiz bi kaç destek sevis vs nuamrsı buldum;
burdan bakın;
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
hocam adamlari telefonla ariyorsun adamlar ayagina geliyor ayni gun icerisinde.Cok saglam servisi var.benimde klavye bozulmustu adamlar 3saat icinde gelip degistirip gittiler.Dell'in sitesinden bak , bi numara var onu ceviriyorsun birseyler oluyordu adamlar hemen geliyor.
-----------------------------hocam vatan bilgisayar bu bi kere aldılar bursa müdürünü aradım öyle verdiler sadece şarj aleti değişecekti yoksa otuz gün tutuyolar ankara da varmıdır senin dediğin bi servis :) ben vatan comouter e güvenmiyorum internete bağlanamıyo diye msn yükleyip, download yapıp bilmem kaç tane film ve erotik içerikli film indiren servisle işim olmaz bidaha allahtan indirdikleri güzeldi :D yoksa sorunun dik alasını çıkartırdım :P
-
dell sitesinden müşteri temsilcilerinin tel numarasını bul ara sor bakalım bu olay garanti kapsamına girermi diye ama bana sorarsan tecrübelerime dayanarak söyleyeyim garanti kapsamına girmez kullanıcı hatası yine de sen telefonla sor öğren