folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dell Servisi Hakkında

Dell Servisi Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zomby3073
    zomby3073's avatar
    Erkek
     eylül ayında dell studio 1535 laptop aldım.çok memnunum fakat geçen gun yurtta ranzada dustu ve maşşalah baya da saglammıs çok ucuz çatlaklarla atlattım.internette dellin sitesinde yardım download destek bölümü var ama servis bölümüne ulaşamadım.garantsi 2010 eylül ayına kadar var.bu hasarı garanti kapsar mı? ve dell servisini istanbulda bilen var mı?

"FeaR oF ThE DarK"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

garantiye girmez, kendi kendine çatlasaydı garantiye girerdi :)

çalışıyo mu peki, çalışıyosa ne için vercen servise?

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zomby3073
    zomby3073's avatar
    Erkek
    çalısıo valla hiç sorunu yok yazılımsal olarak ama açma kapama dugmesi batarya takılan yer biraz çatlak bi kaç kırık var

"FeaR oF ThE DarK"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Dell'in merkezi kadıköy'de diye biliyorum ; ama tabikide kullanıcı hatası garanti kapsamında değildir : )

dont think twice its all right
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

zomby3073 bunu yazdı:
    -----------------------------
    çalısıo valla hiç sorunu yok yazılımsal olarak ama açma kapama dugmesi batarya takılan yer biraz çatlak bi kaç kırık var

hocam bende de inspiron 1520 var  bende eylülde aldım bi kaç kere aynı noktadan vurdum sağa sola yannışlıklan :D

http://img214.imageshack.us/my.php?image=pic0040.png

iyi oldu bunu açtığın acaba benimkide girermi garantiye versem aslında iki ay beklemek koyuyo yoksa şimdiye kadar götürmüştüm :| sadece monitörün çerçevesi ve değişirse bide vidası değişir.. bulsam bende değiştiririm garantide beklemesinden iyidir..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hocam adamlari telefonla ariyorsun adamlar ayagina geliyor ayni gun icerisinde.Cok saglam servisi var.benimde klavye bozulmustu adamlar 3saat icinde gelip degistirip gittiler.Dell'in sitesinden bak , bi numara var onu ceviriyorsun birseyler oluyordu adamlar hemen geliyor.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

bende de vostro var daha yeni makina, ama ekrankartında sorun var anlamıyorum devreden çıkıyo nadiren.

intel 965 chipset, igxprd32 hatası veriyo.

neyse işte ben de araştırdım da ulaşabileceğimiz bi kaç destek sevis vs nuamrsı buldum;

burdan bakın;

http://www.dellbilgisayar.com/destek.php

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    hocam adamlari telefonla ariyorsun adamlar ayagina geliyor ayni gun icerisinde.Cok saglam servisi var.benimde klavye bozulmustu adamlar 3saat icinde gelip degistirip gittiler.Dell'in sitesinden bak , bi numara var onu ceviriyorsun birseyler oluyordu adamlar hemen geliyor.

hocam vatan bilgisayar bu bi kere aldılar bursa müdürünü aradım öyle verdiler sadece şarj aleti değişecekti yoksa otuz gün tutuyolar ankara da varmıdır senin dediğin bi servis :) ben vatan comouter e güvenmiyorum internete bağlanamıyo diye msn yükleyip, download yapıp bilmem kaç tane film ve erotik içerikli film indiren servisle işim olmaz bidaha allahtan indirdikleri güzeldi :D yoksa sorunun dik alasını çıkartırdım :P 

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    dell sitesinden müşteri temsilcilerinin tel numarasını bul ara sor bakalım bu olay garanti kapsamına girermi diye ama bana sorarsan tecrübelerime dayanarak söyleyeyim garanti kapsamına girmez kullanıcı hatası yine de sen telefonla sor öğren

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
Toplam Hit: 1542 Toplam Mesaj: 9