Dell Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

arkadaşın bilgisayarına linux kurdum şimdi windows kurmak istiyor.Windows kurarken

0X000000E7 gibi bir sorun çıkarttı.Araştırdım ram falan diyor.Fakat linux kurarken bir sorun çıkmıyor.

1-1.5 senelik bilgisayar.Sorun neden olabilir ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    burası yardımcı olur mu?

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    ya baba format attık buralarda driver diyor ne driverı ? biz ztn format atmaya çalışıyoruz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek

Zumsuk sen kabiliyetli insansın. Dizüstünün arkasında ram kapağı vardır. Orayı aç ram'i sök varsa diğer slota yoksa bir kere üfle bir şey yap sonra tekrar tak. Eminim düzelecektir. Bende de aynı sorun vardı windows kurulumunda hata veriyordu sürekli. Ram'i söktüm yer değiştirdim temizledim kendine geldi.

Saygılar.

Edit : Dizüstü olduğunu nerden çıkardım anlamadım ama demek istediğim anlaşılmıştır umarım.

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
Toplam Hit: 850 Toplam Mesaj: 4