folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Dell Tatıtude D600 Laptop Wireless Sorunu

Dell Tatıtude D600 Laptop Wireless Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek

sa müritler şuanda yanımda  dell  latıtude d600 laptop var kuzenim gtirdi format attım chipsetini ekran kartını filan yükledim fakat wireless driverini bir türlü bualamadım dellin sitesine de girdim bir sürü driver var hangisi oldgunuda karar veremedim yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

del karsına 2 ila 4 adet wifi driverı veriyor muhtemelen bilemiyeceğimiz için hepsini indirip tek tek denemen mantıklı olan :}

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

sunu dene:

everest ultimateyi indir-sonra soldaki menüden ag 'a tıkla (tabiki acıosun everesti) sonra orada sana wireless kartının marka modelini falan söylecek örnek olarak mesele intel pro wireless 9545abs falan sonra google a onu yaz sonuna driver download de kesin bi site de vardır indirirsin ek olarak resmi sitesindende indirebilirsin marka modelini ögrendikden sonra.

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

hocam yüksek ihtimalle onun wireless kartı intel bg2200 dür. ilk onu denemeni tavsiye ederim.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

ya kart değişio içinden ne cıkcagını belli olmuo bendede bi sorun var çözemedim hala arastırıyorum mesela kartı tanıtıyorum hersey normal ama ag bulmuo niye yapıo bunu anlamadım gitti yazılımsal mı donanımsal mı hala çözmüş deilim bilen varsa söylebilir he :D

ek olarak arkdas benim dedigim yöntemi uygularsa saten kartının marka ve modelini ögrenir ve sorunu çözebilecegi kanatindeyim.

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

izmirdeysen bakayım dicemde :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek

konu up

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

sitesinde d600 un driverini yukledigin halde olmuyorsa tek tavsiyem olacak bilgisayara yeniden format at ve suruculeri tekrar kur.

bu aletten 3 tane vardi, bazen boyle bir sey yapiyor 2 tanesine sorunsuz kuruyorsun bi tanesi bi surucuyu tanimiyor 50 cesidini indiriyorsun kuruyorsun yine ayni

formatlayip tekrar yukleyerek sorunsuz kullandigimiz oldu.

yine ayni sorunu yasarsan arkadasin onerdigi everst programi ile dene

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
Toplam Hit: 1294 Toplam Mesaj: 8