Dell Vostro PP37L Ekran Sorunu
-
merhaba hocalar. başlıkta belirttiğim modelde bi pcye sahibim fakat bi süre önce pcnin ekranı meftaya ayrıldı. benimde bi şekilde bu pcyi açmam lazım. arkadaşın laptopu var vga kablou da mevcut elimde bozuk pcnin görüntüyü sağlam olanın ekrana aktarmak istedim fakat olmadı. aşağıda da görüntü linkini verdim. pc çalışıyor sadece ekranı bozuk.
elinde kullanmadığı aynı model laptopu olan varsa ekranına talibim. zaten baya eski bi model. çok uçuk olmamak suretiyle fiyatları ve çözüm önerilerinizi bekliyorum. şöyle de bi durum var monitöre bağla falan demeyin şuan monitör alacak durumum yok öğrencilik sebebiyle. şimdiden teşekkürler.
Mert045 tarafından 11/Eki/15 16:14 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam 15.6 standart led olarak görünüyor biz müsterilere 220 tl ye değiştiriyoruz sıfırını ikinci elini bulmak zor sıfırı nette 150 den başlıyor kendim takabilirim diyosan al tak
-
bladex38 bunu yazdı
hocam 15.6 standart led olarak görünüyor biz müsterilere 220 tl ye değiştiriyoruz sıfırını ikinci elini bulmak zor sıfırı nette 150 den başlıyor kendim takabilirim diyosan al tak
hocam takmasına kendim takarım fakat sıfırı bana çok tuzluya gelecek. pc zaten o para. ikinci el arıyorum o yüzden
-
Mert045 bunu yazdıbladex38 bunu yazdı
hocam takmasına kendim takarım fakat sıfırı bana çok tuzluya gelecek. pc zaten o para. ikinci el arıyorum o yüzden
hocam bu bilgisayarı birkaç yıl daha sakla, tarihi eser diye satar köşeyi dönersin :))
şaka filan, bu iş sana en az 150 liraya mal olur
-
swordfish e ulas hocam
-
DrKeworks bunu yazdıMert045 bunu yazdıbladex38 bunu yazdı
hocam bu bilgisayarı birkaç yıl daha sakla, tarihi eser diye satar köşeyi dönersin :))
şaka filan, bu iş sana en az 150 liraya mal olur
takoz makoz yatn hurda bilgisayarı olan vardır illaki hocam. yardımcı olacak biri çıkar herhalde :(
-
up olsun