folder Tahribat.com Forumları
linefolder Delphi - Pascal
linefolder Delphi 7 De Fastnet Component Pack ?

Delphi 7 De Fastnet Component Pack ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_alikadir
    By_alikadir's avatar
    Erkek
    arkadaşlar delphi 6 da olan FastNet componentleri Delphi 7 de yok bu componentleri delphi 7 ye nasıl yülüyebilirim   ( örnek delphi 6 da olup delphi 7 de olmayan QReport component pack i    delphi7/bin  klasöründe  dclqrt70.bpl  dosyasanı component install yapıp  delphi 7 ye adapte edebiliyoruz FastNet i de bu şekilde ekliyebilirmiyiz şayet ekliyebiliyosak delphi7/bin klasöründeki dosya ismi nedir ?   eğer ekliyemiyosak nereden bulabilirim bu component pack'i ? )

özlü söz..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanskaans
    kaans
    kaans's avatar
    Erkek

Fastnet component paketi yerini d7de indy bileşenlerine bıraktı bu yüzden yanlış hatırlamıyorsam uyumsuzluktan dolayı d7ye install edemiyorsun indy işini görecektir örnekleri incele

kolay gelsin

Software Developer
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_alikadir
    By_alikadir's avatar
    Erkek
    kaan kardeş sende bu uyumu anlatan bi makale veya örneklerin olduğu documan varmı veya bi site ?

özlü söz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanskaans
    kaans
    kaans's avatar
    Erkek

isteğin üzerine biraz araştırdım ve d7 için fastnetin bileşenlerini buldum hadi iyi çalışmalar

http://down3.tomore.com/control/20051019/200510192144292057.rar

Software Developer
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_alikadir
    By_alikadir's avatar
    Erkek
    yaa kaan kardeş kusura bakma indiremedim o componenti sen indirip bana mail atabilirmizin sanada çok zahmet veriyoruz link böyle bi uyarı veriyo ÖйúÃ˶¯Á¦·ÀµÁÁ´ÏµÍ³Ìáʾ£ºÄúËùÏÂÔØµÄ×ÊÔ´À´×ÔÃ˶¯Á¦Ô´ÂëÕ¾£¬ÉÔºó½«×Ô¶¯·µ»ØÊ×Ò³. dil desteği yok sanırım benim pc de dediğim gibi sen o documan ı bana mail olarak atsana ( alikadirbagcioglu@gmail.com ) boyutu yüksek se bi upgrade etsen de bana mail atsan ftp adresini teşekkür ederim ..

özlü söz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanskaans
    kaans
    kaans's avatar
    Erkek

ali kardeş sag tıkla farklı kaydet dersen iniyor

Software Developer
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_alikadir
    By_alikadir's avatar
    Erkek

abi valla ben değil 5 kişiye denettim hep anlamsız karekterlerin olduğu sayfa çıkıyo sen bi indirip upload etsen sana zahmet   valla baya lazım bana bu şey de ondan sürekli rahatsız ediyom seni

abi Farklı kaydet deyince de login.htm yi kaydediyor yani üyelik falan istiyo sana zahmet sen bi upgrade ediverde linkini yolla  teşekkür ederim ..

özlü söz..
Toplam Hit: 3785 Toplam Mesaj: 7