folder Tahribat.com Forumları
linefolder Delphi - Pascal
linefolder Delphi 7 De FASTNET Kontrolleri

Delphi 7 De FASTNET Kontrolleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    netsonic
    netsonic's avatar
    Erkek

Delphi 7 de fastnet komponentlerini bulamıyorum...NMMSG, NMMSGSERV gibi komponentlerle mesaj alıp verme işlemini yapıcam...

bu komponentler DELPHİ 7 de göremedim...Acaba bunların yerine baska komponentler mi var artık aynı işlevi gören...

Fastnet komponentlerini indirip kuerabilcegim bi adres verirseniz sewinirim

..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    netsonic
    netsonic's avatar
    Erkek

Biraz araştırdım FASTNET kontrollerini delphiye satan firmayla anlaşmaları bitmiş veya bozulmuş...O yüzden artık fastnet komponentleri yokmuş...

Fastnet i saan firmanın sitesinde komponenti parayla satıyolar lisanssız 199 dolar lisanslı 999 dolar....Oha dedim lisanssız nooluyo ki bu arada?

Bunu download edebilecegimiz crackli mrackli bi versiyonunu bilen varsa yazsın da faydalanalım plz..

Bulamazsak aynı uygulamayı daha zor olsa da tclientsocket serversocket le yapacaz...

c u

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bembeyaz
    bembeyaz's avatar
    Dişi

benimde bu konuyla başım belada mezuniyet projem mesaj yollama konusunda.Peki bunları satın almadan ki alamam zaten param yok.Herhangi bi siteden alıntı yapsak olmaz mı?Bana böyle bi site söyleyebilecek var mı??çok acil bir haftada yetiştirmem lazım.Konuyla ilgili bilgisi olan varsa dark_18_a@hotmail.com adresime mail atabilir 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wh0
    wh0's avatar
    Homo

delphi fastnet componentleri

Download-Link :   http://rapidshare.de/files/49071637/FASTNET.rar.html

yukaridaki linkten indirebilirsiniz.

🏴‍☠️Hi'dan gelen varır Who'ya, Hi'da onun adıdır Who'da...
Toplam Hit: 3356 Toplam Mesaj: 4