Delphi 7 De FASTNET Kontrolleri
-
Delphi 7 de fastnet komponentlerini bulamıyorum...NMMSG, NMMSGSERV gibi komponentlerle mesaj alıp verme işlemini yapıcam...
bu komponentler DELPHİ 7 de göremedim...Acaba bunların yerine baska komponentler mi var artık aynı işlevi gören...
Fastnet komponentlerini indirip kuerabilcegim bi adres verirseniz sewinirim
-
Biraz araştırdım FASTNET kontrollerini delphiye satan firmayla anlaşmaları bitmiş veya bozulmuş...O yüzden artık fastnet komponentleri yokmuş...
Fastnet i saan firmanın sitesinde komponenti parayla satıyolar lisanssız 199 dolar lisanslı 999 dolar....Oha dedim lisanssız nooluyo ki bu arada?
Bunu download edebilecegimiz crackli mrackli bi versiyonunu bilen varsa yazsın da faydalanalım plz..
Bulamazsak aynı uygulamayı daha zor olsa da tclientsocket serversocket le yapacaz...
c u
-
benimde bu konuyla başım belada mezuniyet projem mesaj yollama konusunda.Peki bunları satın almadan ki alamam zaten param yok.Herhangi bi siteden alıntı yapsak olmaz mı?Bana böyle bi site söyleyebilecek var mı??çok acil bir haftada yetiştirmem lazım.Konuyla ilgili bilgisi olan varsa dark_18_a@hotmail.com adresime mail atabilir
-
delphi fastnet componentleri
Download-Link : http://rapidshare.de/files/49071637/FASTNET.rar.html
yukaridaki linkten indirebilirsiniz.