Delphi Beginner
-
merhaba ben delphi meretini çözmeye çalışan bir zavallıyım. aslen amacım database yapmak. bunlar için kaynak arıyorum. bana yardımcı olursanız sevnirim. ayrıca pdf dökümanları bulabileceğim linkler belirtirseniz çok müteşekkir olurum...
-
Selam ,
Database yapmak yazmışsın nasıl yapmak pek anlayamadım? Yinede öğrenmek istiyorsan en baştan başlamalısın .
Yada bir tane kitap alırsan çok yardımcı olur
Saygılar
Kaan -
borland delphi 6 memik yanık
al işine çok yarar... -
Kaynak Arıyorsan Türkçle Olarak Daha İyisini Ben Bulamadım.. Yeniler İçin İyidir..
http://www.delphiturk.com/
----
Reçete
------
1- Kitap Al (Memik Yanık Kesinlikle Olmasın)
2- Delphi Büyük derya boğulcak gibi ol ama
Boğulmayacağına İnan
3- Formalara Takıl Soru Sor..
4- Örnek Kaynak Kodlu Programlar İndir. Nasıl Yapıldığını analamaya çalış anlayamam diye korkma
--
Database"den önce öğrenmek gereken bir çok şey var her şey sana başka soruları getirecek bir gün gözünde büyüttüğün sorunlar sıran kullandığın kodlar olacak...
-
Marco Cantunun kitabı var elimde ama hiç işime yaramıyo. okurun temel noktaları bildiği varsayılarak hazırlanmış.
yardımlarınız için teşekkürler... -
Marco Cantu"nun bir kitabı var elimde gerçekten çok kötü yazılmış delphi 4 olmasına rağmen koddan fazla adamın yazıları var anlatmaya çalışmış fakat en baştan değil ama sana şunu tavsiye ederim ki delphiturk"ün kitabı var www.delphikitabi.com"a bakarsan çok iyi olur yada ;
Sistem Yayıncılık - Delphi x Unleashed var bende gerçekten güzel bir kitap oyun yazma bilem var yani
Ama en baştan başlayacağın için sen Delphikitabi.com"u ziyaret etsen iyi olur.
-
TÜRKMEN YAYIN EVİNİN DELPHİ 7.0 KİTABINI TAVSİYE EDERİM.YAZARI=İHSAN KARAGÜLLE
-
Marco Cantu Kitabıyla başladım çok faydası oldu benim okuduğum delphi 3 tü çok yol kat ettim ilk başta kod öğrenmek yerine dephi"nin kullanımını öğrenmek daha faydalı..
-
knoppix bunu yazdı:
-----------------------------
borland delphi 6 memik yanık
al işine çok yarar...
-----------------------------Dalga mı geçiyorsun memik yanıkın kitapları yaramaz ben 3 gun once BORLAND C++ BUİLDER isimli kitabını aldım kitap 900 sayfa ama içi boş toplasan adam gibi 30 sayfayı bulmaz surekli geyik bolca resim koymuş kitaba bide 40 ytl verdim bu kitaba :( bu gun kitapciya gidip degistircem.
bu memik yanik kitaplarinin galiba sirf para kazanmak icin yazmis kazaniyorda millet hala nasil aliyor bunun kitgaplarini sasiyorum sana sunu soyleyim hatta 3 kere soyleyim "memik yanık kitaplarından uzakdur" "memik yanık kitaplarından uzakdur" "memik yanık kitaplarından uzakdur" bi pok ogrenemezsin googlede forumlarda arastır memik yanık diye bak herkes bu adama kufur ediyor
kitaplarını alan 10 kisiden 9 u pisman 10 kisinde 1 ide bilgisizliginden olayın farkında degil
-
Hort çekmişsin hemde baya sağlam HORT olmuş bu memik yanığın medyum memişle alakası var mı?